uCoz

GRATUIT Creatorul de site-uri

Creează un magazin online

Magazin online


Creează un magazin online
Avantajele modulului Magazin online de la uCoz:

Posibilitatea de a vinde produse fizice sau virtuale
Variante diverse pentru livrarea produselor disponibile în toată lumea
Posibilitatea de a creea magazine partenere
Cunoștințe tehnice minime!

Magazine online create prin uCoz:

Peste 3000 de magazine online funcționează deja în sistem!
Cum începeți

Pentru a deschide un magazin online trebuie să urmați acești 5 pași:

  • Înregistrați-vă în uCoz
  • Activați și plătiți modulul Magazinul Online
  • Adăugați produse în magazin
  • Puteți să personalizați unul dintre cele 250 de șabloane predefinite sau să achiziționați un șablon din Magazinul de template-uri
  • Stabiliți metodele de plată și livrare
  • Magazinul tău online este deschis și așteaptă primii clienți!
Mai multe despre funcții:

Magazin online complet
Cu toate ca Magazinul online de la uCoz este perfect pentru începători, acesta are funcționalități extinse și poate fi utilizat cu ușurință de către “vânzătorii” profesioniști. Pentru a creea un magazin online de la 0, nu aveți nevoie de abilități de programare sau configurare a serverelor: totul se desfășoară prin intermediul browser-ului și interfeței de utilizare prietenoase. În plus, dacă aveți întrebări, puteți oricând să primiți ajutor.

Administrare și opțiuni
Cea mai mare parte a opțiunilor magazinului online sunt în Panoul de Control. Aici puteți adăuga produse, încărca liste de prețuri, administra comenzi, stabili metode de livrare, crea rapoarte detaliate, stabili matrici de preț/reduceri, etc.

Personalizare
Vă asigurăm că magazinul online va arăta ca orice alt magazin online profesionist. Aveți posibilitatea să personalizați design-ul prin intermediul editorului HTML integrat sau puteți utiliza unul dintre Șabloanele disponibile.

Administrarea produselor
Puteți să creați un magazin online de mici dimensiuni sau unul mai mare, pentru că puteți vinde un număr nelimitat de produse. Veți avea posibilitatea să vindeți bunuri fizice și virtuale, coduri electronice sau servicii. Administrarea funcționalității magazinului online este simplă și intuitivă.

Livrarea produselor
Clienții dvs pot primi comenzile prin intermediul metodelor dorite de aceștia. Tot ceea ce trebuie să faceți este să stabiliți metodele de livrare: preluarea de către client, livrarea prin poștă sau printr-o firmă de expediție.

Plățile
Clienții vor putea să achite comenzile fie la livrare, fie prin intermediul sistemului automat de plăți: Carduri Bancare (Visa/Mastercard) sau Bani Virtuali (PayPal).

Magazinele agenților
Puteți permite altor utilizatori să vândă produse din magazinul online, stabilind nivele procentuale și bonusuri pentru aceștia, similar cu un sistem propriu de afiliere.

Administrarea comenzilor
Puteți ține evidența comenzilor efectuate și trimise de către clienți direct prin website. Aici puteți, de asemenea, să administrați comenzile: actualiza starea acestora, imprima și vizualiza detaliile comenzilor.

Stabilirea prețurilor
Atunci când există numeroase produse, este dificilă actualizarea prețurilor acestora. Însă, cu toate acestea, modulul nostru permite acest lucru! Matricile de preț vor permite orice modificări ale prețurilor (reduceri, diverse promoții) cu ușurință.

IIntegrarea cu un website
Modulul Magazin online poate fi doar o parte a website-ului propriu. De exemplu, un utilizator poate citi articole interesante despre dvs și produsele existente, iar apoi să meargă în magazinul online pentru a face o achiziție.

Toate acestea începând cu 1.99$ pe lună!

Creează acum un magazin online!