.

Eminem scoate un nou album, The Death of Slim Shady

Distribuie prietenilor tai!

Rapperul anunta un nou disc, primul din ultimii patru ani. Trailer-ul de sub un minut reda o transmisiune de știri în direct de la locul unei crime. Slim Shady, alter ego-ul care reprezintă latura mai ireverențioasă a lui Marshall Mathers, este cel ucis.

Eminem și-a anunțat revenirea pe scena discografică. Rapperul originar din Detroit, care va împlini 52 de ani pe 17 octombrie, va lansa cel de-al doisprezecelea album de studio solo, primul după patru ani. Titlul albumului este The Death of Slim Shady (Lovitura de gratie), iar data de lansare nu este încă stabilita. Se stie doar ca va fi la vara.

In trailerul putem vedea o relatare de știri în direct de la locul unei crime: moartea lui Slim Shady, alter ego-ul lui Eminem (născut Marshall Bruce Mathers III) încă de la începuturile sale. „Grație rimei sale complexe și adesea criticate, antieroul cunoscut sub numele de Slim Shady nu ducea niciodată lipsă de dușmani”, spune reporterul. Urmeaza marturia lui 50 Cent, vechiul asociat al lui Eminem: „Nu e un prieten, este un psihopat”, spune el.

„Era doar o chestiune de timp”

Apoi, reporterul spune: „Aceleași versuri grosolane și aceleași fapte controversate ar fi putut duce în cele din urmă la moartea sa. Urmăriți-mă în timp ce reconstituim evenimentele care au dus la uciderea lui Slim Shady”. Scurtul clip se încheie cu mărturia unui bărbat cu fața pixelată și vocea modificata electronic: „Era doar o chestiune de timp pentru Slim Shady”, spune el, iar apoi iese din zona pixelata, dezvăluindu-și adevărata față: cea a lui Eminem.

Ce se ascunde in spatele titlului ?

Titlul și trailerul albumului sugerează intentia lui Eminem de a încheia o etapa foarte lunga a carierei sale, care a început în 1996 cu Infinite și a explodat trei ani mai târziu cu LP-ul Slim Shady și single-ul My Name Is. După aproape 30 de ani, Eminem pare sa se fi decis sa renunte pentru totdeauna la costumul de răufăcător al lui Slim Shady, latura sa mai ireverențioasă și mai malefică, poate pentru a îmbrățișa o nouă etapă a carierei sale. Acea frază care încheie trailerul, „era doar o chestiune de timp pentru Slim Shady”, rostită de artistul însuși, pare un veritabil manifest. Doar dacă nu cumva este încă o alta figura de stil a unui artist cu un continut profund, sarcastic si incorect politic.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.