.

“Abia aștept să mă întorc pe teren”, primele declaratii ale Simonei dupa reducerea pedepsei

Distribuie prietenilor tai!

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a redus suspendarea impusa Simonei Halep pentru doua incalcari ale reglementarilor antidoping de la patru ani la noua luni. Instanta sportiva a decis ca testul pozitiv de dopaj cu Roxadustat, un medicament care imbunatateste si potenteaza circulatia sangelui, interzis de reglementarile internationale.

 „De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea. Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. Aș dori să le mulțumesc avocaților mei care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început, și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil. Abia aștept să mă întorc in competitii! ”- sunt primele declaratii facute de Simona dupa aflarea deciziei TAS.

Prima incalcare a regulilor TADP era legata de identificarea substantei interzise Roxadustat, iar a doua de nereguli in pasaportul sau biologic – ABP. Instanta sportiva a decis ca testul pozitiv al romancei a provenit de la un “supliment contaminat” si ca anomaliile din pasaportul sau biologic ar putea fi legate de o “operatie chirurgicala”, potrivit unui comunicat de presa. Teoretic, romanca poate reveni pe teren oricand, tinand cont ca suspendarea de 8 luni a expirat inca din vara anului trecut.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.