.

Azi incepe vanzarea biletelor la meciurile Romaniei de la EURO 2024

Distribuie prietenilor tai!

Dupa cum precizeaza Federatia Romania de Fotbal, biletele se pot cumpara, incepand cu 4 decembrie, doar de pe platforma UEFA.

Biletele la meciurile Romaniei de la EURO 2024 din Germania se pot cumpara doar de la organizatorul UEFA, de pe website-ul https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/ incepand cu 4 decembrie. FRF precizeaza pe site-ul sau cum puteti face acest lucru: trebuie sa va creati un cont de utilizator pe acest portal si apoi sa urmati pasii indicati de UEFA pentru achizitionarea de bilete. La debutul procedurii de cumparare alegeti optiunea FAN ROMANIA.

Federatia Romana de Fotbal nu poate facilita, intermedia sau rezerva bilete pentru suporterii romani. Toate operatiunile de ticketing se desfasoara exclusiv pe portalul UEFA Ticketing.

“Va recomandam cu tarie sa nu apelati la alte platforme de vanzare de bilete la EURO 2024. UEFA nu a autorizat nicio entitate in acest sens” – atrage atentia FRF.

Preturile biletelor variaza, in functie de meci si de categorie, de la 30 la 2000 de euro. De exemplu, un bilet la peluza, in faza grupelor costa 30 de euro, iar biletul la un meci din finala, categoria Prime poate ajunge la 2000 de euro.

Interesant:   Scenariile pentru o eventuala interventie NATO impotriva Rusiei

Conform tragerii la sorti din 2 decembrie, Romania este in grupa cu Belgia, Slovacia si castigatoarea Play-off-ului B la EURO 2024.

Nationala Romaniei va avea urmatorul program la EURO 2024, in cadrul calendarului complet al grupei E:

17 iunie: ROMANIA – Play-off B (Munchen, 16:00), Belgia – Slovacia (Frankfurt, 19:00)

21 iunie: Slovacia – Play-off B (Dusseldorf, 16:00)

22 iunie: Belgia – ROMANIA (Koln, 22:00)

26 iunie: Slovacia – ROMANIA (Frankfurt, 19:00), Play-off B – Belgia (Stuttgart, 19:00)

Manuela

sursa foto: FRF

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.