.

27-28 aprilie: weekend spectaculos la „Strazi deschise, Bucuresti – Promenada Urbana”

Distribuie prietenilor tai!
  • Damian Drăghici, Ozana Barabancea, Irina Sârbu susțin reprezentații live pe Calea Victoriei și în Drumul Taberei
  • Expoziții tematice dedicate sărbătorilor, spectacole de teatru și evenimente pentru copii vor anima traseele pietonale „Străzi deschise”

Flashmob antrenant cu Damian Drăghici & Brothers, concerte live cu Ozana Barabancea și Jazz Club Emil Bîzgă, evenimente de dans contemporan și expoziții tematice specifice sărbătorilor pascale sunt propunerile de petrecere a timpului liber pe Calea Victoriei în weekendul 27-28 aprilie 2024 la „Străzi deschise, București – Promenadă Urbană”.

Pentru prima dată în acest an, „Străzi deschise, București – Promenadă Urbană” se extinde în Drumul Taberei (între strada Valea Ialomiței și strada Valea Argeșului) și îi întâmpină pe bucureșteni la un program artistic atractiv: activități sportive, spectacole de teatru pentru cei mici, acrobații, parade, evenimente muzical-umoristice, lecturi interactive din piese de teatru clasice și concerte live cu artiști și orchestre renumite, precum Irina Sârbu și Fanfara Angely’s.

Interesant:   Cetatean roman, cercetat pentru tradare si spionaj in favoarea Rusiei

Inspirat de modelul și succesul proiectelor pietonale din marile orașe ale lumii, „Străzi deschise, București – Promenadă urbană” #4 transformă arterele aglomerate ale Capitalei în spații pietonale temporare, dar și străzi din diferite sectoare ce prind viață prin intermediul unui program artistic menit să invite la relaxare, bună dispoziție și entuziasm. Prin deschiderea spațiilor publice pentru o gamă diversă de activități, participanții sunt încurajați să exploreze și să descopere frumusețea și diversitatea orașului, evenimentul contribuind astfel la revitalizarea zonelor urbane și promovarea turismului local.

Zone pietonale „Străzi deschise, București – Promenadă urbană” // 27-28 aprilie 2024:

 Calea Victoriei, segmentul de drum Bulevardul Dacia – Splaiul Independenței, fără afectarea intersecțiilor, între orele 10:00 și 22:00;

 Sectorul 6 – Drumul Taberei (între strada Valea Ialomiței și strada Valea Argeșului), între orele 10:00 și 21:00.

Program artistic „Străzi deschise” pe Calea Victoriei // Weekend #4: 27-28 aprilie 2024

De la expoziții tematice ce evidențiază tradițiile și obiceiurile de Florii și Paște la concerte live de muzică pop și jazz și evenimente de dans modern, traseul pietonal din Calea Victoriei îi așteaptă pe bucureșteni cu activități recreative și artistice pentru toate gusturile.

Interesant:   Scenariile pentru o eventuala interventie NATO impotriva Rusiei

Sâmbătă, 27 aprilie, și duminică, 28 aprilie, începând cu ora 17:00, trupa REAL – Andra Pierșinaru (voce), Radu Marinescu (chitară), Angelo Stoica (chitară) și Leon Craioveanu (percuție) –  va anima Calea Victoriei cu energia lor debordantă în concertul live susținut în zona Hotel Novotel (trotuar).

Programul artistic pe Calea Victoriei continuă în note muzicale, la ora 18:00, în fața Muzeului Național de Istorie a României, cu un concert susținut de elevii Secției Percuție a Școlii de Artă București, urmat, la ora 19:00, de o demonstrație de dans modern și contemporan a elevilor secției Coregrafie. Recitalul bine-cunoscutei artiste Ozana Barabancea încheie fulminant, la ora 20:00, programul pregătit de Școala de Artă București pentru prima zi din acest weekend pe Calea Victoriei.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.