.

Clotilde Armand a fost trimisa in judecata

Distribuie prietenilor tai!

Ea este acuzata ca, in mandatul de primar, a comis infractiunea de folosire a functiei pentru favorizarea unor persoane.

Un comunicat de presa al Parchetului precizeaza ca, din materialul probator administrat, a rezultat ca in perioada mai 2022 – august 2022, in calitate de Primar al Sectorului 1, Clotilde Armand a emis patru dispozitiii care au produs foloase materiale pentru sine, “beneficiind de majorari ale indemnizatiilor lunare, in suma totala de 18.720 lei  (venituri brute)”

Pe 6 mai, 2022, primarul sectorului 1 si-a majorat indemnizatia lunara aferenta lunii aprilie 2022 cu suma de 3.744 lei. O luna mai tarziu, pe 7 iunie, 2022, a emis o decizie prin care, pentru timpul lucrat in luna mai, si-a majorat indemnizatia lunara aferenta lunii mai, cu suma de 5616 lei. Clotilde Armand a repetat figura si in iulie, cand, pentru timpul lucrat in iunie, si-a majorat indemnizatia cu 3.744 lei. Clotilde nu s-a oprit. Pe 1 august, 2022, a emis o dispozitie prin care, pentru timpul lucrat în luna iulie 2022, si-a majorat indemnizatia lunară aferenta lunii iulie 2022 cu suma de 5.616 lei.

Interesant:   Oare acesta e postul vizat de Iohannis?

Clotilde Armand si-a automajorat indemnizatia fiind manager (tot autodesemnata) a proiectului ”Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție”.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București au finalizat urmărirea penală și au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Armand Clotilde – Marie – Brigitte, Primarul Sectorului 1 București, pentru comiterea infracțiunii de folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, prevăzută de art. 301 alin. (1) Cod Penal” – se arata in comunicatul de presa al Parchetului.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.