.

Cele mai scumpe ceasuri din lume

Distribuie prietenilor tai!

De secole, oamenii creeaza ceasuri care nu mai sunt doar simple instrumente de masurare a timpului, ci au devenit adevarate opere de arta. De asemenea, ceasurile din materiale scumpe sunt un simbol al bunastarii, luxului si statului social.

Aceste ceasuri-opera de arta sunt din metale pretioase si impodobite cu diamente si alte materiale rare, extrem de scumpe. Iata care sunt cele mai scumpe ceasuri din lume. De asemenea, ceasurile scumpe au fost considerate o investitie sigura care, peste ani, isi sporeste valoarea. Este un punct de vedere controversat. In ultimii ani, spun specialistii in orologerie, ceasurile de colectie, revandute, nu mai aduc castigurile pe care le aduceau alta data.

  1. Graff Diamonds Hallucination – 55 de milioane de dolari

Graff Diamonds Hallucination (foto) este cel mai scump ceas din lume. Este ornat cu diamante rare, colorate, iar ceasul in sine este din platina. Bratara este impodobita si ea cu diamante.

  1. Jacob & Co. Billionaire Watch – 18 milioane de dolari
Interesant:   Metode de reducere a tensiunii arteriale

Aceasta mini opera de arta este impodobita cu diamante si smaralde, iar bratara e din aur alb de 18 carate. Ceasul in sine e din cristal safir, prin care se vede tot mecanismul ceasului.

  1. Patek Philippe Grandmaster Chime – 31 milioane de dolari

Nu doar ca e unul dintre cele mai scumpe ceasuri din lume, dar este si unul dintre cele mai complicate. Ceasul are 20 de functii diferite, inclusiv un calendar perpetuu si un afisaj cu fazele lunii. Este confectionat din aur de 18 carate.

  1. Breguet Grande Complication Marie-Antoinette – 30 de milioane de dolari

Nu se stie cine a comandat acest ceas. A fost un cumparator anonim, care a dat comanda pentru un ceas care sa se potriveasca unei regine. Ceasul e din aur de 18 carate si are functii complicate. Se spune ca a fost comandat pentru Maria Antoaneta. Confectionarea lui  a durat 30 de ani! Modelul se vinde acum cu 30 de milioane de dolari.

Interesant:   Metode de reducere a tensiunii arteriale

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.