.

Bregovici a ridicat in picioare Sala Palatului

Distribuie prietenilor tai!

Goran Bregovic  si trupa sa, Wedding and Funeral Band, au revenit la București cu un concert la Sala Palatului, un show Best Of al carierei artistului. A fost spectacol in adevaratul sens al cuvantului, cu o sala arhiplina si mult dans.

Si deschiderea showului Bregovici a fost una de exceptie. A cantat cobzarul Simion Bogdan alaturi de  & Lăutarii de Mătase. Simion Bogdan nu mai are nevoie de nicio prezentare: este cel mai bun culegator de folclor vechi si cunoscator intr-ale muzicii lautaresti. Simion Bogdan si Lautarii de Matase nu sunt la prima colaborare cu Bregovici. Au mai cantat in deschiderea concertelor sale.

Goran Bregovici este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști balcanici, legătura sa cu România fiind foarte strânsă. Cu o carieră de peste 45 de ani, a cucerit cu muzica sa toți ascultătorii de pe întreg mapamondul, colaborând cu artiști ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora, compunând chiar pentru filme celebre precum Time of the Gypsies, Arizona Dream și Underground, toate sub regia lui Emir Kusturica.

Interesant:   Eminem scoate un nou album, The Death of Slim Shady

Spectacolul de la Sala Palatului a fost un veritabil Best Of. Pe langa piese mai noi, Bregovici si The Wedding & Funeral Band au interpretat hit-urile balcanice care, de mai bine de doua decenii sunt ascultate cu aceeasi placere de toate generatiile: Kalashnikov, Ederlezi, Mesecina sau Caje Sukarije. Iar Bella Ciao in interpretarea lui Bregovici a fost primita cu aplauze de minute intregi.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.