.

Sofer român, omorât de drogați în Belgia

Distribuie prietenilor tai!

Cinci tineri au aruncat un capac de canalizare, de pe un pod, pe un TIR care rula pe o sosea din provincia belgiana Namur. Soferul, un roman, a murit pe loc.

Cei cinci au fost arestati si vor fi judecati pentru crima cu premeditare. Soferul roman  – Gheorghe Tibil – lucra pentru o firma spaniola de transport. Alaturi de el, in cabina, se afla o femeie. In momentul in care capacul a strapuns parbrizul, femeia a avut prezenta de spirit si a preluat controlul volanului. Altfel, s ar fi produs o nenorocire, TIR-ul fiind lasat sa ruleze la intamplare pe autostrada.

“Cand un obiect atat de greu e aruncat de pe un pod, in mod expres cand trece o masina, e vorba de crima. Crima cu premeditare fiindca acest obiect – capacul de canalizare – a fost scos de la locul lui, adus pe pod si atarnat pentru a izbi autovehiculul in trecere” – a declarat Regine Cornet d’Elzius de Piessant, prim procuror-adjunct la Parchetul din Namur.

Interesant:   A inceput Saptamana Sfintelor Pătimiri

Doi dintre cei cinci tineri au sub 18 ani si au fost dusi in fata unui judecator de instructie care se ocupa de cazurile in care sunt implicati minori.

Criminalii erau drogati cu gaz ilariant

Cei cinci inhalasera gaz ilariant, protoxid de azot, care e folosit de tineri in Europa, la scara mare, pentru a intra intr-o stare euforica. Practic, gazul ilariant e ca un drog. Cei cinci sunt anchetati si confruntati si, potrivit unor surse din procuratura belgiana, dau vina unii pe ceilalti.

Manuela 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.