.

Viktor Orban vrea schimbarea conducerii Uniunii Europene

Distribuie prietenilor tai!

Premierul ungar Viktor Orban a declarat ca scopul alegerilor pentru Parlamentul European, din luna iunie, trebuie sa fie schimbarea conducerii.

La un eveniment al partidelor de dreapta, la Bruxelles, Orban a spus ca actuala conducere a Uniunii Europene nu si-a respectat promisiunile si trebuie inlocuita.

“Sensul alegerilor europene de acum este: schimbarea conducerii. Pentru ce se fac alegeri? Sensul alegerilor este ca, in cazul in care a fost o conducere proasta, aceasta trebuie schimbata. E simplu. Iar actuala conducere a Uniunii Europene este foarte proasta, pur si simplu e un esec” – a declarat premierul Orban, cunoscut ca fiind rebelul din grupul liderilor statelor membre UE, el fiind de mai multe ori, in mod deschis, impotriva politicilor Uniunii.

Orban atrage atentia ca  in cazul in care conducatorii promit ceva important pentru comunitate, insa nu reusesc sa se tina de promisiune, ei trebuie sa plece. “Plecati, e nevoie de o noua conducere. Acesta e sensul alegerilor, din punct de vedere politic” – a spus, transant, Orban. El avertizeaza ca Uniunea Europeana impune limite in libertatea cetatenilor si cere alegatorilor sa respinga, prin vot, aceste limitari care amintesc de comunism.

Interesant:   Premierul slovac, impuscat ieri de un scriitor, e in coma indusa

De asemenea, el a criticat atitudinea conducerii Uniunii Europene in privinta razboiului din Ucraina. “Bruxellesul are acum o majoritate pro-razboi, exista o atmosferă de război în Europa şi politicienii sunt conduşi de logica războiului. Liderii europeni consideră ca războiul din Ucraina e al lor” – sustine premierul maghiar.

MM

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.