.

Simbolurile întâlnite în video-sloturi

Red Gold Casino Instagram Post - 1
Distribuie prietenilor tai!

Cele mai populare jocuri în cazinouri sunt cele la aparate, pentru că sistemul de joc nu presupune intervenția unui operator, regulile sunt simple, iar câștigul poate veni 100% pe bază de noroc, eventual de tip jackpot, chiar și când mizele sunt foarte mici.

În era digitală, jocurile de cazino nu doar că există și pe internet, dar au cunoscut o dezvoltare impresionantă în mediul online. Dacă jocurile de masă de cazino precum ruletă sau blackjack pur și simplu au fost transpuse în cazinouri virtuale cu dealeri live, domeniul sloturilor este marcat de o expansiune accelerată, rezultând o varietate enormă de jocuri pe acest profil.

Păcănele cu fructe, cu tematică muzicală, cu șeptari, cu filme, cu animale, cu personaje fantastice, cu misterele Egiptului Antic, cu sport, păcănele Megaways, cu jackpoturi de top – iată principalele categorii de sloturi online, disponibile în variantele de păcănele gratis sau cu mize reale și câștiguri pe măsura riscurilor asumate. Toate jocurile de acest gen sunt destinate adulților și disponibile pe platforme licențiate pe plan local (ONJN, 18+, Joacă Responsabil!).

De la simboluri clasice, la simboluri personalizate în funcție de joc

Simbolurile sunt elemente esențiale la sloturi, ele determină câștigurile în aceste jocuri. Simbolurilor clasice li se alătură în prezent diverse simboluri speciale, chiar unice, în funcție de tematica jocurilor. Astăzi, mulți producători de păcănele online apelează la francize de succes și le transpun în jocuri de păcănele online, unde există simboluri aferente. Printre exemple, putem menționa sloturile inspirate de trupa rock Guns N’ Roses și de seria de filme The Expendables.

Interesant:   Bregovici a ridicat in picioare Sala Palatului

Numărul de simboluri dintr-un joc de păcănele variază. Cele considerate clasice sunt cărțile de joc, fructele, potcoavele, clopoțelul, trifoiul și celebrul număr 7 – un simbol foarte apreciat de jucători. La capitolul fructe, cele mai des întâlnite sunt cireșele, lămâile, bananele, strugurii și merele.

Inițial, aparatele de sloturi aveau doar numere, dar proprietarii au căutat să își asigure câștiguri mai mari și să facă jocurile mai atractive. Într-o perioadă în care jocurile de noroc erau în multe locuri interzise, compania Bell-Fruit Gum a proiectat aparate de slot care ofereau câștiguri sub formă de gumă de mestecat cu arome de fructe, în locul câștigurilor în bani cash.

În prezent, platformele moderne de cazino online propun sloturi animate, adevărate jocuri video cu grafică de ultimă generație, efecte vizuale care sporesc intensitatea experienței de divertisment. Simbolurile, regulile și grafica devin tot mai diversificate, furnizorii de software mizând pe inovație.

Cele mai cunoscute tipuri de simboluri la sloturi

Cele mai comune simboluri – clasice, putem spune – la sloturi sunt fructele și cărțile de joc (simboluri tradiționale) – As, Rege, Regină, Valet, Zece. Simbolurile Wild oferă jucătorilor mai multe șanse de a deveni câștigători. Acestea au multe forme și dimensiuni pe role și pot ajuta jucătorul să deblocheze mai multe linii de plată, determinând câștiguri masive.

Interesant:   2048 și 4096 - Călătorii în Universul Cifrelor și a Strategiilor

Simbolurile Scatter sunt utilizate de către dezvoltatorii de software pentru le a oferi jucătorilor bonusuri suplimentare care nu sunt prezente în jocul de bază. Acestea apar aleatoriu pe role și declanșează rotiri gratuite, runde bonus suplimentare. Simboluri bonus, care trebuie să aterizeze pe anumite linii pentru a fi activate, declanșează în mod evident runde bonus.

Alte simboluri foarte apreciate sunt cele multiplicatoare – acestea înmulțesc pariul câștigător. Simboluri Stacked (suprapuse sau stivuite) sunt așezate unul peste altul pe role și aduc câștiguri în joc.

Simboluri Sticky (lipicioase) pot rămâne pe role pană la finalul rundei bonus, având așadar poziții fixate. Pot fi simboluri Wild sau obișnuite, dar vor rămâne pe role pentru una sau mai multe rotiri.

Cele mai comune sloturi cu 3 role prezintă aproximativ 20 de simboluri pe rolă. În mare, se poate calcula astfel un total de 60 de simboluri la sloturile cu 3 role și 100 de simboluri la cele cu 5 role. Nivelul distracției crește odată cu numărul liniilor de plată, astfel că este ușor de înțeles popularitatea de care se bucură jocurile de cazino megaways – sloturile la care numărul liniilor de plată oscilează la fiecare rotire și poate urca până la zeci sau chiar sute de mii.

Interesant:   Eminem scoate un nou album, The Death of Slim Shady

Pentru a determina șansele reale de câștig, un jucător se poate concentra pe valoarea RTP (Return to Player) – procentul din totalul pariurilor care sunt returnate jucătorilor sub formă de câștiguri.

Dacă acest procent este mai mare, slotul produce mai multe câștiguri – dar la modul general, adică niciodată nu se știe când vor apărea rotirile câștigătoare. Jocurile de sloturi sunt greu de asociat cu strategii cu șanse mari de reușită, norocul fiind esențial. Implicit, jocul responsabil este cu atât mai important la astfel de forme de distracție în cazinouri terestre și în cazinouri online.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.