.

2024, anul marilor productii cinematografice

Distribuie prietenilor tai!

Dupa un 2023 sarac in evenimente, din cauza grevei de la Hollywood, 2024 se anunta un an plin: “Dune: Partea a Doua”, filmul “Deadpool” (al treilea din serie) sunt doar doua exemple din marile momente cinematografice ale anului viitor.

Sezonul premiilor din industria artistica incepe cu Globurile de Aur, unde marele succes „Barbie” conduce avand noua nominalizari. Drama istorica “Oppenheimer”, e aproape la egalitate, cu opt nominalizari.

Alte pelicule din fruntea clasamentului sunt comedia gotica “Poor Things,” care a triumfat la Festivalul Filmului de la Venetia, povestea de dragoste “Past Lives”, precum si cel mai nou film al regizorului Martin Scorsese “Killers of the Flower Moon”, despre uciderea indienilor americani in Oklahoma, in anii 20.

„E inca devreme, dar vedem ca Barbie si Oppenheimer sunt aproape la egalitate. Past Lives e favorit printre iubitorii dramelor istorice, iar Anatomy of a Fall, care a castigat la Cannes, se impune tot m ai mult” – e de parere Leo Barraclough, director al publicatiei Variety.

Printre noutatile anului viitor sunt filmele amanate din 2023, cum e Dune, continuarea, si drama din lumea tenisului  “Challengers.” Studiourile au reprogramat productia din cauza grevei de patru luni a artistilor si tehnicienilor de la Hollywood.

Lansarea “Deadpool 3”, ale carui filmari au fost intrerupte de greva, a fost mutata din mai 2024 in iulie 2024.

Potrivit unui sondaj de opinie in randul publicului, pe primul loc in topul celor mai asteptate productii se afla “Deadpool 3”.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.