.

Doua artiste din Romania sunt gata sa mearga la Eurovision

Distribuie prietenilor tai!

Deocamdata, TVR mentine suspansul. Inca nu a luat o decizie – sau nu a anuntat-o – privind participarea la concursul Eurovision.

Potrivit site-ului Eurovision, care prezinta o informatie in exclusivitate, doua artiste ar fi gata sa reprezinte Romania la Malmo, in Suedia, unare are loc editia din acest an a concursului. Articolul Eurovision nu da detalii legate de cele doua artiste. Autorul scrie doar ca ele au fost abordate de TVR. Se pare ca alegerea inca nu a fost facuta si ca, in orice caz, doar una va merge la Malmo. Ele au cantecele gata si se pregatesc pentru acest proiect de multa vreme.

De asemenea, in articolul sau in exclusivitate, autorul scrie ca ambele artiste au mai avut tangenta cu Eurovision si ca au mai incercat sa reprezinte Romania in trecut, participand la finala nationala.

Ele așteapta decizia TVR. Mai intai insa conducerea trebuie sa decida, pana pe 22 ianuarie, daca va Romania participa sau nu la concurs. Surse din interior au dezvaluit pentru Ucoz.ro ca presedintele-director general, Cristian Turturica, nu pare prea dispus sa mai arunce sute de mii de euro pentru participarea la Eurovision, tinand cont de rezultatele slabe din trecut. Insa, potrivit acelorasi surse, echipele de la divertisment ar face presiuni in acest sens si incearca prin orice mijloace sa-l convinga sa accepte. Cateva sute de mii de euro ar costa deplasarea la Malmo, iar la acesti bani se adauga taxa de participare, care nu e deloc mica. Pana acum, Romania nu s-a inscris pe lista tarilor participante, dar termenul limita este 22 ianuarie.

Interesant:   Eminem scoate un nou album, The Death of Slim Shady

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.