.

Se deschide cel mai mare Târg de Crăciun din România

Distribuie prietenilor tai!

Cel mai mare targ din România dedicat sărbatorilor de iarna, cu o traditie de peste 15 ani, Târgul de Crăciun București, inscris în rețeaua internationala www.christmasmarkets.com., se deschide joi, 30 noiembrie, intrarea fiind libera.

Organizat de Primaria Capitalei, prin CREART – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, in Piata Constitutiei, evenimentul asteapta bucurestenii si turistii pentru experiența Craciunului autentic, pana pe 26 decembrie, cu activitați si atracții dedicate intregii familii.

Bradul inalt de 30 de metri, imbracat in cetina, decorațiunile luminoase, casuțele frumos ornate, deliciile tradiționale si internaționale, activitațile de poveste pregatite pentru toți vizitatorii, concertele de colinde si muzica specifica sarbatorilor, toate vor crea atmosfera magica a Craciunului, chiar in inima orasului.

In seara de debut, de la ora 18:00, din Targul de Craciun Bucuresti, se va aprinde iluminatul festiv in Capitala.

Targ de mestesug, creație si produse culinare autohtone

Interesant:   Bregovici a ridicat in picioare Sala Palatului

Cele peste 130 de casuțe de Craciun vor gazdui mestesugari din toate zonele țarii, creatori autentici si producatori locali, care isi vor prezenta arta si tradițiile deprinse de-a lungul generațiilor. Vizitatorii vor gasi zilnic inspirație pentru cadouri si cumparaturi de sezon, de la globuri pictate manual, clopoței din ceramica, coronițe impletite si alte decorațiuni si ornamente specifice, la icoane si obiecte din lemn, ii si costume tradiționale, jucarii, accesorii, bijuterii, podoabe si cosmetice naturale.

Targul ofera, de asemenea, aromele si rețetele tradiționale: cozonaci, placinte, prajituri si ciocolata de casa, poale-n brau, dulcețuri, dar si dulciurile preferate de cei mici: turta dulce, acadele, bomboane si jeleuri. Preparatele nelipsite de pe masa de Craciun vor putea fi degustate in zonele gastronomice special amenajate, alaturi de bauturi calde de sezon. De la delicii romanesti, la specialitați internaționale, targul promite o calatorie culinara plina de savoare.

Manuela

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.