.

Orientarea sexuala a cantaretei Taylor Swift, din nou cap de afis in presa

Distribuie prietenilor tai!

Un articol din The New York Times a readus in prim-planul atentiei publice orientarea sexuala a celebrei interprete. Potrivit autorului, vedeta pop sugereaza in melodiile ei ca e membra a comunitatii LGBTQ, insa public afirma ca e heterosexuala.

Anna Marks, autoarea articolului de opinie (adica nu angajeaza in niciun fel publicatia) face referire la melodiile lui Taylor Swift in care, afirma ea, interpreta trimite mesaje codificate privind inclinatiile sale spre persoane de acelasi sex.

Swift s-a dovedit o sustinatoare a comunitatii LGBTQ. Ea a spus mereu ca membrii acestei comunitati sunt bineveniti la concertele ei. De asemenea, sustinerea a fost si politica. Taylor Swift a criticat in presa diversele masuri luate de statele americane pentru a stavili propaganda pro-gay. Ea insa a tinut mereu sa sublinieze ca este hetero. “Pana de curand, nu mi-am dat seama ca as putea fi avocatul unei comunitati din care nu fac parte” – spunea interpreta.

Articolul a starnit controverse aprinse. Multe institutii mass-media mari au criticat acest articol, bazat pe speculatii, s-a spus. Nenumarati internauti au cerut New York Times sa retraga articolul. O persoana din anturajul artistei a calificat articolul drept intruziv, inexact si deplasat. De-a lungul anilor, Taylor Swift a fost in cuplu cu mai multi barbati celebri. Insa jurnalista americana lasa de inteles ca Taylor Swift, in secret, este parte a comunitatii gay si transgender, dar nu o recunoaste. Deocamdata.

Interesant:   Bregovici a ridicat in picioare Sala Palatului

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.