.

Zuckerberg, pazit ca un sef de stat

Distribuie prietenilor tai!

Mark Zuckerberg, CEO Facebook, e pazit mai ceva ca un sef de stat. Are o adevarata garda pretoriana, mereu in preajma, gata sa-l apere. Iar daca iese la bar ori la un restaurant, oamenii din echipa lui de paza merg inainte pentru a controla zona. Daca Zuckerberg se duce la un doctor la care nu a mai fost inainte, medicul este intai verificat de membrii echipei de securitate.

Dezvaluirile au fost facute de jurnalistii de la Business Insider.

Imensul dispozitiv de paza si securitate, care se ocupa de fondatorul retelei Facebook, costa zeci de milioane de dolari pe an.

Se spune ca intr-unul dintre salile de conferinte ar avea un fel de tobogan de evacuare, in caz de pericol – dar informatia nu poate fi confirmata. Unii angajati Facebook spun ca ar sti ceva despre acest “culoar” ca un tobogan, altii insa afirma ca niciodata nu au auzit de asa ceva.

Interesant:   Moldova si Ucraina au inceput negocierile de aderare la Uniunea Europeana

Zuckerberg are biroul, ca toata lumea, in spatiu deschis, in mijlocul celorlalti angajati. Dar langa, are si o incapere de sticla, blindata, se pare, si un “buton de panica”, scrie Business Insider. Spatiul de birouri e deasupra parcarii, dar sub biroul lui Zuckerberg e interzis sa fie pusa vreo masina, pentru ca exista pericolul unui atentat cu masina-capcana.

Acasa, acelasi dispozitiv draconic de securitate. La locuinta sa din Bay Area, imprejmuita cu garduri inalte, are non stop paza inarmata. Si, dupa cum scriu autorii dezvaluirilor din Business Insider, si acasa se pare ca ar avea o asa numita camera de panica, unde se poate refugia cu familia, in caz de atac.

Fondatorul Facebook are sofer personal, iar oamenii de la securitate monitorizeaza continuu traficul si, daca li se pare ceva suspect, modifica imediat ruta.

De tot uriasul dispozitiv de paza si securitate se ocupa fosti agenti de calibru greu de la Secret Service.

 

Interesant:   Din cauza caniculei, a cedat reteaua de electricitate din mai multe tari

M.V.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.