.

Zeci de romani au trecut prin clipe de cosmar

Distribuie prietenilor tai!

La bordul unei aeronave Wizz Air a izbucnit un incendiu, iar pasagerii au fost evacuati din avion pe tobogane.

Cursa urma sa decoleze de pe aeroportul Debrecen, din Ungaria, cu destinatia Paris. In avion erau zeci de romani, din Satu Mare si din Maramures. De regula, multi romani prefera sa ia cursele low-cost din Ungaria, pentru ca de acolo biletele sunt mai ieftine decat in Romania. In plus, pentru multi, aeroportul din Debrecen e mai aproape.

Focul a izbucnit in spatele aeronavei, un Airbus A320. Pilotii au anulat imediat decolarea. La bord se aflau in jur de 180 de calatori si membri ai echipajului. Ei au fost debarcati pe toboganele de pe partea din fata a avionului, intrucat in spate erau flacari.

“Echipaje de pompieri au intervenit la ora 18.35 (19.35, ora Romaniei) la un avion de pasageri care avea destinatia Paris. Pasagerii au fost evacuati imediat din avion, iar focul a fost stins in scurt timp” –a declarat purtatorul de cuvant al Aeroportului Debrecen, Krisztina Nagy.

Interesant:   Premierul olandez, cu cele mai mari sanse la sefia NATO, primele declaratii dupa ce si Iohannis s-a autopropus

Nimeni nu a fost ranit, dar oamenii s-au ales cu o sperietura groaznica, mai ales ca, potrivit unor surse, la bordul Airubusului Wizz Air erau si copii.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.