.

Zborurile de pe aeroportul Luton, reluate după câteva ore de caniculă

Distribuie prietenilor tai!

Zborurile spre şi de pe aeroportul Luton din Londra au fost temporar întrerupte luni după ce temperaturile caniculare au deteriorat o porţiune din pistă, determinând companiile aeriene să-şi întârzie sau să-şi îndrepte avioanele spre alte destinaţii, relatează Reuters.

Temperaturile au fost de peste 37 de grade Celsius în unele părţi din Anglia luni şi se prognoza că acestea ar putea atinge recorduri de de 38,7 grade Celsius luni sau marţi.

Aeroportul a anunţat că pista sa afectată de căldură a fost redeschisă la 17.05 GMT, după ce a suspendat zborurile la ora 15.22 GMT.

Aeroportul a precizat într-o postare pe Twitter că zborurile au fost suspendate pentru a permite “reparaţii esenţiale ale pistei după ce temperaturile ridicate de la suprafaţă au provocat ridicarea unei mici porţiuni”.

În jur de 14 zboruri care ar fi trebuit să aterizeze pe Luton au fost îndreptate spre alte aeroporturi, inclusiv Gatwick şi Stansted luni după-amiază, potrivit FlightRadar24.

Interesant:   Coșmarul trăit de nord-coreeni

La ora 17.20, tabloul de plecări al aeroportului arăta că zboruri care se îndreptau spre destinaţii de vacanţă precum Grecia sau Spania au fost întârziate, iar sosirile de pe mai multe aeroporturi europene au fost întârziate cu peste patru ore.

Zborurile au fost suspendate luni pe aeroportul Luton din apropiere de Londra, după ce pe suprafaţa pistei a fost descoperit un defect cauzat de temperaturile caniculare, transmite Reuters.

”În urma temperaturilor ridicate de astăzi, un defect a fost identificat pe suprafaţa pistei. Inginerii au fost chemaţi imediat la faţa locului şi în prezent sunt în desfăşurare lucrări de reparaţie în vedere reluării operaţiunilor cât mai curând posibil”, precizează pe Twitter aeroportul, care este folosit în principal de companii aeriene low-cost.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.