.

Xiaomi mai lanseaza un telefon transparent

xiaomi
Distribuie prietenilor tai!

Dupa ce s-au bucurat de un real succes in ultimii ani, producatorii chinezi de la Xiaomi continua sa urce tot mai mult pe piata vanzarilor de terminale, datorita faptului ca intr-un pret rezonabil, chinezii reusesc sa aduca atat performanta cat si elemente de design elegante, fiind binecunoscut faptul ca flagship-urile acestora nu se dezmint si au un design elegant, bine realizat.

De altfel, inca de cativa ani buni, producatorii de telefoane cauta sa impresioneze prin elemente de design speciale, iar daca ne amintim, anul trecut cei de la OnePlus au avut o colaborare cu cei de la Marvel, pentru lansarea unei editii speciale de smartphone denumita OnePlus 6 Avengers Edition.

De altfel, telefonul ce urmeaza a fi lansat de chinezii de la OnePlus nu este primul cu spate transparent, acestia lansand in 2018, Xiaomi Mi 8, unul din primele telefoane cu spate transparent. De data aceasta a venit randul telefonului Xiaomi Mi 9 Alita Battle Angel, iar dupa cum probabil v-ati dat seama din denumirea acestuia, chinezii au colaborat cu realizatorii lui Alita: Battle Angel, film ce ruleaza de cateva zile in cinema-urile din toata tara.

Deja pe social-media a inceput sa circule un clip video cu Mi 9 Alita Battle Angel, iar in clipul video aparut putem remarca si cateva din dotarile cu care telefonul soseste pe piata. Din punct de vedere tehnic, noul Xiaomi Mi 9 urmeaza a sosi cu un procesor bazat pe tehnologie Qualcomm, fiind vorba de modelul de procesor Snapdragon 855 si o memorie RAM de 12 GB. Din punct de vedere al senzorilor foto, avem 3 senzori pentru camera principala, in timp ce cititorul de amprente urmeaza a fi integrat in display-ul telefonului.

Desi nimic oficial pana in acest moment din punct de vedere al pretului, pe internet circula informatii cum ca suma cu care noul flagship Xiaomi va sosi pe piata, este de 785 euro, telefonul urmeaza a fi prezentat oficial in aceeasi zi cu noul telefon de la Samsung, modelul Galaxy S10, mai exact, pe 20 februarie.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.