.

William și Kate, invitați la nuntă, în Iordania

Distribuie prietenilor tai!

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, Catherine, se află într-o vizită surpriză în Iordania cu ocazia nunţii prinţului moştenitor Hussein bin Abdullah cu logodnica sa saudită Rajwa Al Saif, informează DPA.

William şi Kate se numără printre membrii familiilor regale din toată lumea prezenţi la nunta prinţului moştenitor Hussein (28 de ani) cu arhitecta Rajwa Al Saif (29 de ani).

Ceremonia a avut loc în cursul zilei de joi la Palatul Zahran, acelaşi loc ales de tatăl prinţului moştenitor, Regele Abdullah al II-lea, şi de bunicul său, regretatul rege Hussein, pentru a se căsători.

Călătoria cuplului princiar britanic în Iordania nu a fost anunţată în avans, iar sosirea lor a fost confirmată de presa de stat iordaniană cu câteva ore înainte de începerea ceremoniei de la palat.

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, şi mai mulţi membri ai familiilor regale din întreaga lume şi-au anunţat participarea, printre aceştia numărându-se regele şi regina Ţărilor de Jos.

Interesant:   Moldova si Ucraina au inceput negocierile de aderare la Uniunea Europeana

Celebrările au început săptămâna trecută cu o petrecere cu henna pentru mireasă, găzduită de către Regina Rania a Iordaniei, la care au participat câteva sute de femei.

Mireasa are o diplomă în arhitectură şi a trăit şi lucrat în Los Angeles. Tatăl ei este fondatorul uneia dintre cele mai mari firme de inginerie din Arabia Saudită, iar mama ei este rudă cu regele Salman al Arabiei Saudite.

Hussein, născut la 28 iunie 1994, este căpitan în armata iordaniană. El a fost numit prinţ moştenitor în 2009, la cinci ani după ce Abdullah i-a retras acest titlu fratelui său vitreg, Hamzah.

În vârstă de 29 de ani, Rajwa, născută la Riad, este licenţiată în arhitectură şi îi place echitaţia. Tatăl ei, Khaled, este un om de afaceri.

Rajwa are legături regale prin intermediul mamei sale, Azza al-Sudairi, care provine din aceeaşi familie pe linie maternă cu regele Salman al Arabiei Saudite.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.