.

WhatsApp ia in calcul dimensiuni mai mari pentru fisierele trimise de utilizatori

Distribuie prietenilor tai!

Actualele limitari in dimensiunea fisierelor trimise ar putea sa dispara. WhatsApp testeaza un program experimental prin care sa putem transmite un volum mai mare de date.

Trimiterea de fisiere video sau de fotografii prin WhatsApp e adesea una dintre cele mai simple si rapide modalitati de a distribui fisiere media prietenilor sau colaboratorilor. Doar ca, in cazul fisierelor prea mari, aplicatia opreste trimiterea acestora. Iar acest lucru se poate intampla frecvent, tinan cont ca WhatsApp limiteaza dimensiunea atasamentelor trimise prin mesaje la 100MB.

Populara aplicatie de mesagerie ia in calcul marirea dimensiunii la 2GB, potrivit informatiilor credibile care circula in presa de specialitate.

Blogul WABetaInfo, care urmareste toate miscarile facute de WhatsApp, sugereaza faptul ca in prezent au loc teste in Argentina. Unii utilizatori primesc permisiunea de a distribui fisiere de dimensiuni de pana la 2GB.

Se pare ca un rol major intr-o eventuala decizie in acest sens joaca faptul ca principalul rivalul al WhatsApp, Telegram, permite utilizatorilor sa trimita fisiere de pana la 2GB inca din 2020.

Interesant:   Metodele de calcul al distantelor rutiere si importanta acestui calcul

Potrivit WABetaInfo, experimentul se desfasoara cu participarea unui numar redus de utilizatori, in acest moment, insa grupul va fi extins. In prezent, WhatsApp dispune de peste 2 miliarde de utilizatori. Specialistii companiei fac un studiu pentru a stabili cu aproximatie cati dintre acestia chiar au nevoie de un volum de transfer date atat de mare.

WhatsApp mai are niste proiecte in derulare in acest moment, de exemplu asigurarea functionalitatii pe mai multe dispozitive simultan, precum si optiunea de a migra conversatiile de pe iOS pe Android.

Pana ce WhatsApp ia o decizie, utilizatorii au la dispozitie, pentru fisiere mari, platforme ca WeTransfer sau reteaua Telegram.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.