.

Vreme oscilanta in urmatoarele doua saptamani, dar mai calda ca de obicei

Distribuie prietenilor tai!

Potrivit prognozei publicate de Administratia Nationala de Meteorologie – ANM –  in perioada 9 – 22 ianuarie, in aproape toate regiunile, vremea va fi oscilanta, iar probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicata in zilele de 11 si 12 ianuarie.

In zonele montane precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare. In Banat, valorile de temperatura, cu mici variatii de la o zi la alta, vor fi in scadere in prima saptamana, cu medii ale maximelor de 6 – 7 grade Celsius si ale minimelor de 0-1 grad. Pe parcursul celei de-a doua saptamani, temperatura aerului va creste usor pana la 9 – 10 grade.

In Crisana, valorile termice vor fi in scadere pe parcursul primei saptamani de prognoză, cu maxime de 6 – 7 grade si minime de pana la 2 grade. In a doua saptamana, temperatura aerului nu va avea variatii semnificative.

In Transilvania, temperaturile maxime medii nu vor avea oscilatii semnificative si se vor incadra intre 5 si 8 grade. Temperaturile minime medii, in prima saptamana, vor avea usoare fluctuatii de la o zi la alta si se vor incadra intre minus 1 grad si 3 grade, iar in a doua saptamana vor oscila intre  minus 2 si 0 grade.

Interesant:   In urma controverselor, BOR vine cu explicatii

In Maramures, pe durata primei saptamani de prognoza, valorile termice, in scădere de la o zi la alta, vor cobori pana la 5 – 6 grade, cu minime de  1 – 2 grade. In a doua saptamana, temperaturile vor fi aproximativ la fel.

In Moldova, in cea mai mare parte a intervalului estimat, valorile termice se vor situa peste normele specifice regiunii, cu medii ale maximelor de 6 – 8 grade si minime de 0 – 4 grade. Vremea se va raci usor doar pe 11 si 12 ianuarie.

Pentru Dobrogea, ANM anunta vreme deosebit de calda la inceputul intervalului, iar apoi se va raci. Insa dupa cateva zile mai reci, temperaturile vor creste din nou.

In Muntenia, valorile termice vor oscila de la o zi la alta, insa pe tot parcursul intervalului se vor situa peste normele specifice perioadei, cu maxime de 6 – 8 grade si chiar 10 grade.

Si in Oltenia Oltenia va fi mai cald decat de obicei pentru aceasta perioada a anului, cu maxime de pana la 10 grade. Si noptile vor fi neobisnuit de calde pentru acest interval.

Interesant:   De ce nu poate Israelul sa invinga gruparea terorista Hamas?

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.