.

Vrei unghii cu gel? FSM-Romania îți oferă această șansă

Vrei unghii cu gel FSM-Romania îți oferă această șansă
Distribuie prietenilor tai!

Gelul pentru extensia unghiilor este un polimer natural poros care creează un strat puternic și durabil. Popularitatea extensiilor cu unghii cu gel, a făcut ca magazinul online fsm-romania.ro să-și extindă gama de produse pentru industria unghiilor. Practic, cu cât alegerea este mai mare și mai variată, cu atât există mai multe oportunități de a crea un design de unghii cu gel unic și durabil și șansele de a găsi materialul potrivit pentru fiecare clientă. Unghiile cu gel lasă ca unghiile naturale să crească și opresc exfolierea. Gelul pentru unghii uniformizează suprafața unghiei. Unghiile cu gel strălucesc, nu se îngălbenesc nici după mult timp și au o suprafață perfect netedă. Atunci când unghiile sunt întărite, cuticula este, de asemenea, hidratată, ceea ce îi conferă un aspect sănătos și bine îngrijit. Pe unghiile întărite cu gel, lacul durează de multe ori mai mult decât pe unghiile naturale. Grosimea crescută a plăcii unghiei devine mai tare și mai puternică.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Unghii cu gel – Tipuri de geluri de extensie

Gelurile pentru extensia unghiilor sunt ​​monofazate, bifazice și trifazate. Numărul de faze corespunde etapelor de aplicare a gelului. Sistemul de extensie a unghiilor cu gel în trei faze include trei instrumente, și fiecare dintre ele își îndeplinește sarcina. Primul instrument asigură aderența gelului la unghia naturală. Prima fază începe cu crearea unei legături ideale între placa unghiei și materialul de construcție. Această funcție este îndeplinită cel mai adesea de gelurile de bază, așa-numții primeri. De obicei sunt lichizi și limpezi.

Al doilea mijloc oferă funcția de simulare. În această etapă se folosesc geluri de construcție, care au o consistență mai vâscoasă, elastică și groasă, ceea ce îți permite să sculptezi literalmente o unghie artificială. Aceste geluri sunt transparente și au culoarea plăcii unghiei.

Al treilea instrument are o funcție de rezistență. Sigilează unghia, protejează toate straturile anterioare de influențele externe. De asemenea, al treilea instrument oferă strălucire unghiilor cu gel. În această etapă, se aplică un strat de acoperire pe întreaga suprafață a unghiei și la capete, dând unghiilor rezistență și aspect impecabil. Gelul de finisare este de obicei limpede și lichid, ceea ce îi permite să fie aplicat într-un strat subțire.

Interesant:   Modalități inovatoare în care vă puteți finanța următoarea experiență de cazino

Unghii cu gel – Varietate de culoare

Manichiuristele preferă să aibă pe birou o gamă întreagă de geluri colorate, cu ajutorul cărora creează unghii cu gel frumoase și stilate. Maeștrii folosesc adesea instrumente de culoare cu care pot crea modele unice. De regulă, maestrul așază marginea liberă a unghiei cu un gel colorat. Dacă designul cu un instrument colorat este realizat pe întreaga suprafață a unghiei, meșterii fac inițial un strat subțire, transparent, constructiv, folosind un tip monofazat și îl usucă într-o lampă. Apoi, designul este realizat folosind substanțe colorate. Poți crea unghii cu gel în orice culoare, deoarece gelul este disponibil într-o varietate de variante de culoare.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.