.

Vrei informatii in timp real despre produsele pe care intentionezi sa le cumperi ? Ai acum la dispozitie o aplicatie

Distribuie prietenilor tai!

InfoCons pune la dispozitia consumatorilor o noua aplicatie, prin intermediul careia pot afla, pe loc, informatii despre produsele pe care vor sa le achizitioneze. De asemenea, aplicatia gratuita InfoCons pune anunta cele mai noi alerte in domeniul agroalimentar si non-alimentar.

Aplicația InfoCons, dezvoltata independent si transparent, unica la nivel international, pune la dispozitia consumatorilor alertele in timp real pentru siguranta produselor agroalimentare, dar si a produselor tip electronice si electrocasnice, bijuterii, articole vestimentare, jucarii si altele. Accesul se face printr-un simplu click; consumatorii pot afla, in timp util, care sunt produsele pe care ar trebui sa le evite, nivelul de risc (de la „Nedeterminat”, pana la „Serios”), dar si in ce tara a fost emisa alerta respectiva.

Secțiunea dedicata alertelor produselor non-alimentare (Safety Gate) si alimentare se regaseste in bara cu butoanele aplicatiei, fiind reprezentata prin pictograma de informație „i”.

Interesant:   MAE cere Ucrainei să oprească dragarea Canalului Bâstroe

Astfel, fie ca sunt in supermarket sau acasa, consumatorii pot evita achizitionarea/ consumarea unui produs regasit in alertele rapide din cadrul Aplicatiei InfoCons.

Organizate intr-o ordine cronologica, de la cea mai recenta alerta si pana la cea mai veche, alertele pentru siguranta alimentelor pot fi accesate rapid si usor din butonul „i”. Tarile vizate, gradul de risc ( de la scazut, nedeterminat si pana la serios), descrierile explicite ale produselor, tipurile de alerte, precum și ultimele actualizări sunt afișate odată deschisă lista alertelor din aplicația InfoCons.

Aplicația InfoCons, un sprijin real pentru consumatori

Prin scanarea codului de bare, aplicatia gratuita InfoCons reda intr-o fractiune de secunda:

  • Numerele de urgență județene, naționale și internaționale;
  • Alergenii;
  • Cantitatea de zahăr;
  • Cantitatea de sare;
  • Tipurile si numericul de E-uri (aditivi alimentari);
  • Caloriile
  • Distanța de alergare, mers sau pedalat după consumarea produsului respectiv.

Manuela

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.