.

“Voyagers”, un thriller spatial, va fi filmat in Romania

Distribuie prietenilor tai!

Regizorul american Neil Burger e pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru “Voyagers”, un science-fiction, inspirat din “Imparatul Mustelor”,  romanul lui William Golding, devenit o opera clasica a literaturii universale.

“Voyagers” este povestea a 30 de copii, care sunt trimisi sa populeze o noua planeta. Dupa ce conducatorul misiunii este ucis in circumstante misterioase, tinerii intra in deriva si se lasa prada celor mai salbatice instincte.

Din distributia confirmata pana acum fac parte Colin Farrell (conducatorul misiunii),  Tye Sheridan, Lily-Rose Depp, Fionn Whitehead si Keean Johnson. Nu se stie inca data la care Burger si-a propus sa termine productia si sa o trimita in cinematografe, dar ce e cert, in acest moment, este ca la inceputul lunii iunie incep filmarile in Romania.

Printre filmele cele mai cunoscute semnate de Neil Burger figureaza Limitless (Dincolo de limite) si The Illusionist (Iluzionistul).

Criticii de film sunt incantati. “Imparatul Mustelor” in spatiu pare a fi o idee buna – spun criticii – dar atrag atentia ca e un proiect destul de dificil, tinand cont ca e greu sa gasesti 30 de copii, care sa interpreteze impecabil un rol.

Interesant:   Ca si in alte dati, Ucraina afirma ca teritoriul Romaniei a fost lovit de Rusia, guvernul roman dezminte categoric

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.