.

Victorie de moral pentru Stiinta, in deplasare la Voluntari 2

Distribuie prietenilor tai!

Dupa o saptamana dificila pentru Stiinta, o saptamana in care s-au luat decizii importante in privinta clubului, decizie precum demiterea lui Nicolo Napoli din functia de antrenor principal, cat si umilinta la care au fost supusi jucatorii de catre ultrasii din Peluza Sud 1997, cand acestia i-au dezbracat de tricouri, spunandu-le ca nu merita sa poarte tricoul Campioanei Unei Mari Iubiri, pare ca jucatorii Stiintei si-au revenit si au reusit sa se impuna la scor in fata echipei satelit a FC Voluntari.

Dupa un debut in prima repriza in care Universitatea a fortat deschiderea scorului, echipele au inceput sa practice un fotbal cu putine ocazii, in care incercau sa se anticipeze una pe cealalta, insa, cu doar cateva minute inainte de fluierul final al primei reprize, veteranul Stiintei, Ovidiu Dananae, reuseste sa deschida scorul dupa o lovitura libera din care a reluat cu capul, astfel ca avantajul la pauza a fost minim pentru FC Universitatea Craiova.

Repriza a doua a adus si o schimbare in jocul Stiintei, respectiv pustiul-minune al echipei, Alex Raicea, a fost introdus in locul lui Keita, ce nu a reusit sa surprinda deloc in prima repriza. Golurile Stiintei au intarziat putin sa apara, insa apoi au curs pe banda rulanta. Balan, Raducanu si Codoban au reusit sa inscrie rand pe rand pentru Stiinta, ducand scorul la 4-0.

De remarcat si faptul ca desi Peluza Sud 1997, nucleul dur al fanilor Stiintei nu a facut deplasarea, totusi Universitatea Craiova a fost incurajata de cei 25 de fani – biletele puse la dispozitie de Voluntari 2 pentru oaspeti, cat si de alte cateva zeci de fani prezenti in tribuna oaspetilor. La meci a asistat si fostul portar al Craiovei, Mircea Bornescu, cat si jucatorul Craiovei Maxima, Aurel Ticleanu.

Dupa acest meci, FC Universitatea Craiova ajunge pe locul 2, trecand peste Flacara Horezu, care insa au un meci mai putin disputat. Si liderul seriei a 3-a, Turris-Oltul Turnu Magurele urmeaza a juca sambata, de la ora 16, impotriva echipei Steagu Rosu Brasov, Turris fiind favorita in acest meci.

In tur, Voluntari 2 a reusit sa castige meciul impotriva Stiintei.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.