.

Vicepreşedintele USR Dan Barna, acrosat de o masina in Capitala

Distribuie prietenilor tai!

Incidentul a avut loc vineri seara; Dan Barna traversa strada pe o trotineta electrica. Urmarile incidentului nu sunt grave.

Barna a tinut sa dea el insusi detalii privind accidentul. Intr-o postare pe Facebook, liderul USR a explicat circumstantele producerii incidentului, dupa care el a mers, totusi la spital. “Pentru ca au aparut mai multe informatii pe surse: in aceasta dupa amiaza, am fost implicat intr-un incident rutier, am fost acrosat de o masina pe o trecere de pietoni semaforizata din Capitală. Multumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sanatate este bună, urmarile nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Multumesc, de asemenea, politistilor de la Brigada Rutiera pentru profesionalism si promptitudine” – a scris Dan Barna pe Facebook.

Brigada Rutiera Bucuresti a precizat ca, initial, Dan Barna, a refuzat sa fie transportat la spital, dar apoi s-a prezentat la Floreasca. Accidentul a avut loc in zona Bulevardului Ion Mihalache. La intersectia cu strada Arhitect Ion Mincu, Barna, aflat pe o trotineta electrica, a fost acrosat de un autovehicul aflat in miscare.

Interesant:   In urma controverselor, BOR vine cu explicatii

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere Bucureşti, Dan Barna a refuzat iniţial să fie transportat la spital, însă el s-a prezentat ulterior la Spitalul Floreasca. A fost deschis dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.