.

Vicepremierul Chinei, acuzat că a agresat sexual o tenismenă

Distribuie prietenilor tai!

Jucătoarea chineză de tenis Shuai Peng, campioană la Wimbledon (2013) şi Roland Garros (2014) în proba de dublu, a dezvăluit că a fost forţată să întreţină relaţii sexuale şi apoi să devină amanta unui fost înalt oficial al statului chinez, Gaoli Zhang, fost vice prim-ministru între 2013 şi 2018, un apropiat al preşedintelui Xi Jinping, conform BBC.

Peng, 35 ani, fost nr. 14 WTA în august 2011 la simplu, a scris pe reţelele de socializare că Zhang, 75 ani, a forţat-o să întreţină relaţii sexuale în urmă cu trei ani la domiciliul acestuia. Mesajele postate de jucătoare au fost cenzurate apoi pe Weibo şi motorul său de căutare Baidu. L’Equipe relatează că jucătoarea avusese prima oară relaţii intime cu oficialul chinez în urmă cu şapte ani. Peng, care a devenit apoi amanta lui Zhang, susţine că soţia acestuia era la curent cu aventura acestuia.

Este pentru prima oară când asemenea acuzaţii sunt aduse împotriva unui înalt demnitar chinez.

Interesant:   Haos pe glob! O pana informatica a paralizat omenirea

”În acea după-amiază nu mi-am dat acordul şi nu m-am putut opri din plâns. M-ai adus la tine acasă şi m-ai forţat să avem relaţii sexuale. Nu am nicio dovadă şi a fost imposibil să păstrez vreo dovadă… Întotdeauna ţi-a fost teamă că voi aduce ceva ca un magnetofon, să înregistrez dovezi sau aşa ceva… Nu există înregistrare audio, nici înregistrare video, doar experienţa mea distorsionată, dar foarte reală”, l-a acuzat Peng pe Zhang în mesajul postat în reţeaua de socializare.

În prezent, Shuai Peng ocupă locul 189 în clasamentul WTA. În 2018, ea a fost amendată cu 10.000 dolari şi suspendată şase luni pentru că încercat să o oblige pe partenera ei de dublu să se retragă de la Wimbledon în anul precedent.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.