.

Viața creatorului serialului “The Crown”, subiect de telenovelă

Distribuie prietenilor tai!

Viaţa amoroasă a lui Peter Morgan, creatorul popularului serial britanic “The Crown”, ar putea face subiectul unei producţii de televiziune gen telenovelă, scrie ziarul spaniol ABC.

În prezent, celebrul scenarist ocupă mai mult paginile tabloidelor, decât serialul de ficţiune despre Familia Regală britanică, notează ziarul.

La sfârşitul anului 2020, el punea capăt relaţiei sale cu actriţa Gillian Anderson, care a făcut parte din distribuţia popularului serial, interpretând-o magistral pe fostă doamna de fier a Marii Britanii Margaret Thatcher.

Patru ani a durat dragostea dintre Gillian Anderson şi Peter Morgan. Însă acesta nu a avut nevoie decât de o lună pentru a-şi reface viaţa alături de Jemima Goldsmith, o prietenă apropiată a Dianei de Wales şi fostă soţie a premierului Pakistanului, Imran Khan. Lumea o consideră şi prietenă cu Gillian Anderson.

Uite, Gillian, nu e Gillian

Iar pentru ca telenovela să fie completă, Morgan a pus capăt aventurii ale romantice cu Jemima Goldsmith şi s-a reîntors în braţele fostei interprete a agentului FBI Dana Scully din serialul “Dosarele X”. Lucru confirmat de recenta lor întâlnirea romantică de la Praga.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Decizia lui Morgan i-a frânt inima noii sale iubite. “Peter a fost cel care a urmărit-o pe Jemima, nu invers. A convins-o să intre în această relaţie, dar acum s-a întors la Gillian. S-a întâmplat în urmă cu o săptămână, iar Jemima este foarte afectată de acest lucru”, a declarat o sursă apropiată acesteia ziarului Daily Mail.

Potrivit tabloidelor britanice, cunoscutul scenarist şi-a părăsit noua iubită, după doar o lună, pentru a se întoarce la Gillian.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.