.

“Veve”, Viorica Vasilica, scoate PSD din orice calcule pentru Cotroceni

Distribuie prietenilor tai!

Cu un candidat precum premierul Viorica Dancila, pesedistii isi iau adio de la cursa pentru Cotroceni. Nici cu un alt candidat la prezidentiale, PSD nu ar fi avut sanse sa castige, dar cu Viorica Vasilica, Veve, cum i se spune in presa, partidul poate spera, in cel mai fericit caz, sa stranga in jur de 8 la suta din voturi, potrivit sondajelor facute inainte de anuntarea candidaturii.

Cu toate ca dupa ce a scapat de Liviu Dragnea a devenit ceva mai dezinhibata si si-a mai pierdut din aerul de “impaiata”, electoratul nu uita gafele monumentale facute de Dancila in Romania, dar si in strainatate.

Scurt inventar al momentelor comice cu Dancila

De la dezacorduri, greseli gramaticale si stalcirea unor cuvinte in limba romana, pana la situatii jenante in contextul unor vizite in strainatate sau ale unor oficiali straini la Bucuresti, Viorica Dancila s-a dovedit inepuizabila la capitolul gafe.

Interesant:   Geoana, acuzat de plagiat

“Imunoglobina” bat-o vina ! De cel putin sase ori s-a referit la acest medicament in timpul unei sedinte de guvern si de tot de atatea ori a ratat rostirea corecta: imunoglobulina. Asta desi citea din hartii.

“He, he” – este raspunsul primit de premierul israelian Benjamin Netanyahu, la o intrebare adresata in limba engleza. Atat a putut Viorica Vasilica, o interjectie.

“Orice om ii este teama de o plangere penala” – a intrat deja in folclorul urban.

“Ma bucur sa fiu astazi la Pristina, in prima vizita a unui prim-ministru roman in Muntenegru” – total jenati de faptul ca Dancila a spus Pristina (capitala Kosovo) in loc de Podgorita – capitala Muntenegrului – guvernul muntenegrean a taiat sonorul in filmarea pusa pe site-urile oficiale.

Sunt doar cateva exemple; lista este extrem de lunga, din pacate. Asteptam cu interes dezbaterile electorale, in care “Veve” va trebui sa le faca fata unora ca Dan Barna, Klaus Iohannis ori Theodor Paleologu.

“Uniti si hotarati sa castigam aceste alegeri”

Viorica Dancila pare optimista; intr-o postare pe Facebook, dupa ce a fost unanim desemnata candidat la prezidentiale, ea scria : “Multumesc colegilor pentru sustinerea manifestata atat de frumos si de energic. Am aratat tuturor cat suntem de uniti si de hotarati sa castigam aceste alegeri! “

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.