.

Vedeta Alla Pugaciova a fugit din Rusia

Distribuie prietenilor tai!

Cel mai popular artist pop al Rusiei, Alla Pugaciova, a părăsit în grabă țara la începutul lunii martie, odată cu intensificarea invaziei ordonate de Putin în Ucraina.

Diva pop s-a refugiat în Israel și refuză să acorde interviuri, iar mass-media de la Moscova a catalogat-o deja drept „trădătoare”.

În vârstă de 72 de ani, Alla Pugaciova a dominat industria muzicii pop din Rusia încă din anii ’70, artista fiind recunoscută de toți cetățenii de rând doar după prenumele „Alla”, conform Haaretz.

La patru zile după ce Rusia a invadat Ucraina, cântăreața a fugit din țară alături de cei doi copii și soțul ei, comediantul Maksim Galkin (45 de ani), care anterior a condamnat agresiunea Moscovei în Ucraina. Conform sursei citate, joi, 24 martie, mai multe surse au confirmat că artista a rămas în Israel.

Pugaciova și Galkin – a cărui mamă este evreică – refuză să fie intervievați și nu este clar cât timp plănuiesc să rămână în Israel.

Interesant:   Meghan, ingrozita ca fostul ei sot ar putea publica o carte despre mariajul lor

În prima zi a invaziei ruse din Ucraina, soțul megastarului a scris pe Instagram că „nu pot să descriu ce simt acum. Cum este posibil așa ceva! Nu există justificare pentru război. Nu războiului!”.

După mesajul său, canalele media controlate de stat au prezentat un reportaj în care oamenii returnează biletele cumpărate la un spectacol de-al comediantului, care urma să aibă loc în Rusia.

Mai mult, afirmațiile lui Galkim ar fi putut cu ușurință considerate o crimă la adresa statului din cauza legislației impuse de Kremlin.

Încă din anii ’90, Pugaciova a devenit recunoscută pentru modul în care poate influența soarta debutanților din industria divertismentului. Aceasta este supranumită și „bunica” pop-ului rusesc, aceasta ajutând de-a lungul anilor zeci de artiști tineri pe care i-a luat sub aripă.

Cu peste 500 de cântece traduse în zeci de limbi și 250 de milioane de albume vândute, Pugaciova a primit în 1991 din partea statului titlul de „Artistul Poporului”, cel mai mare distincție pe care o poate primi un artist rus, iar apoi, în 1995, a câștigat Premiul de Stat al Federației Ruse.

Interesant:   Meghan, ingrozita ca fostul ei sot ar putea publica o carte despre mariajul lor
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.