.

Vasilica a plecat, Ciolacu este interimar la PSD

Distribuie prietenilor tai!

Vasilica Viorica Dăncilă a demisionat din funcţia de președinte al PSD, în locul său fiind numit preşedinte interimar Marcel Ciolacu. De asemenea, a fost dizolvat Biroul Permanent al partidului, iar noul secretar general este Paul Stănescu. Un congres al partidului ar urma să fie organizat peste o lună şi jumătate.

“Am înţeles opinia colegilor mei, faptul că se doreşte o resetare a partidului, faptul că trebuie cineva să îşi asume rezultatul alegerilor. Nu este un moment de slăbiciune, este un moment de demnitate şi eu consider că a trebuit să îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al PSD. Este un gest pe care l-am făcut pentru partid. Consider că am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca să obţinem un rezultat bun, ca să mobilizăm electoratul, dar acum, în urma discuţiilor, am înţeles că se doreşte o resetare a partidului şi că această resetare presupune o echipă care să preia conducerea partidului, o altă viziune, un alt program”, a declarat Vasilica la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

Interesant:   „Pepenele românesc” – ampla operatiune de verificare demarata de guvern

Marcel Ciolacu, a precizat că probabil în luna februarie ar urma să fie organizat un congres ordinar al formaţiunii, menţionând şi componenţa echipei care se va afla la conducerea partidului în această perioadă.
“Este o echipă matură, ne regăsim numai preşedinţi de organizaţii. Mandatul nostru este foarte clar: să organizăm un congres ordinar. (…) Marea majoritate a colegilor au propus luna februarie pentru acest congres. Ca să faci alegeri într-un judeţ ordinare, normale, durează cel puţin o lună de zile şi să nu uităm că vin şi sărbători. În februarie o să venim în faţa membrilor de partid şi a delegaţilor pentru alegerea unei conduceri legitime, care să gestioneze în continuare alegerile locale şi alegerile generale, care vor urma anul viitor”, a spus și Ciolacu.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.