.

Vanzarile de masini din Marea Britanie, la cel mai scazut nivel de dupa razboi

Distribuie prietenilor tai!

Vanzarile de masini noi au scazut in regatul britanic cu aproape 30 la suta anul trecut; o asemenea scaderea nu s-a mai inregistat din anul 1943.

Carantina totala din primavara, cand a inceput pandemia, a lovit puternic sectorul auto. In aprilie, prima luna de carantina nationala in Marea Britanie, s-a inregistrat o scadere de 97 la suta a vanzarilor de masini. Cererea de masini noi a fost, anul trecut, de 1,63 de milioane de unitati. Saloanele dealerilor auto s-au redeschis treptat in iunie, pe teritoriul Marii Britanii.

A doua carantina

Apoi, cand valul doi al pandemiei COVID-19 a lovit Europa, in luna noiembrie reprezentantele auto s-au inchis din nou. De aceasta data insa, au fost mai bine pregatite, pentru ca au pus la punct asa-numitul sistem “click and collect”, de vanzare pe internet. Astfel s-au vandut mai multe masini, dar scaderea (27la suta) a fost accentuata comparativ cu noiembrie 2019.

Interesant:   Securitatea în transportul de marfă: prevenirea furturilor și protejarea încărcăturii

Aproape o treime din masinile vandute in 2020 in Marea Britanie au fost electrice sau hibrid. Marea Britanie s-a angajat sa puna capat vanzarilor de masini noi cu motoare pe combustie pana in 2030.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.