.

“Va rog sa mergeti si sa votati” – apel lansat de presedintele Iohannis

Distribuie prietenilor tai!

Klaus Iohannis ii indeamna pe romani sa iasa la vot in numar mare, duminica, 6 decembrie, cand ne alegem reprezentantii in Parlament si, prin urmare, noul guvern.

Exista temeri ca, din cauza pandemiei, oamenii vor fi reticenti sa mearga la vot si cota de prezenta ar putea fi scazuta, la fel ca in 2016, cand a castigat PSD si ”si-a batut joc de tara, de justitie, de investitii publice” – atrage atentia Klaus Iohannis.

“Imi doresc sa castige PNL”

Presedintele Iohannis a evocat sondajele care circula in ultima vreme si care, aproape toate, dau castigator Partidul National Liberal.

E usor de observat ca in ultimele zile tot mai des auzim de sondaje. Cam in toate sondajele, castigator e PNL, ceea ce e un lucru bun, si eu imi doresc sa castige PNL. Alegerile nu se castiga in sondaje, ci la urne, prin vot. Va rog sa mergeti si sa votati. E extrem de important. Ati fost alaturi de mine in 2019, in primavara, la referendum, si am reusit sa oprim ciopartirea legilor justitiei. Mergeti la vot ca sa nu patim ca in decembrie 2016, cand, printr-o prezenta scazuta la vot, a castigat PSD si si-a batut joc de tara, de justitie, de investitii publice” – declara Klaus Iohannis.

Interesant:   In urma controverselor, BOR vine cu explicatii

Premierul Orban : “alegerile reprezinta un moment de cotitura”

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat ca alegerile parlamentare reprezinta un moment de cotitura si a dat garantii ca oamenii se pot simti in siguranta la vot, intrucat  procesul electoral va decurge in cele mai sigure conditii de protejare a sanatatii.

“Chiar dacă multi au incercat sa va sperie, sa va spuna sa nu veniti la vot, eu va garantez ca exercitarea dreptului la vot se va face in cele mai sigure conditii de protejare a sanatatii. Nimeni dintre cei care vor veni la vot nu va avea sanatatea pusa in pericol, pentru ca am luat masuri de protectie stricte, pe care le vom aplica si oricine isi exercita dreptul de vot va fi protejat de riscul de infectare” – promite premierul Orban.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.