.

USR PLUS spera sa atraga votul tinerilor

Distribuie prietenilor tai!

Cele doua formatiuni – USR si PLUS – au fuzionat si promit ca noul partid va lupta pentru modernizarea Romaniei.

Partidul se numeste USR PLUS si va fi condus, pana la Congres, de Dan Barna si Dacian Ciolos, in calitate de co-presedinti.

„Vechile partide au avut timp de 30 de ani sansa sa dovedeasca ce pot sa faca. Acum e randul generatiei noastre sa decida cum va arata aceasta tara”, – a scris Dan Barna pe Facebook.

Fuziunea a fost votata cu o larga majoritate de membrii de partid. USR PLUS se doreste a fi principala forta modernizatoare si reformatoare a Romaniei. “Acest vot asaza USRPLUS drept principala forta politica modernizatoare si reformatoare a Romaniei. In ultimii patru-cinci ani, mii de oameni au hotarat sa faca pasul spre implicarea politica animati doar de dorinta de a moderniza mai repede tara si nemultumiti de vechii politicieni” – a comentat Dacian Ciolos, intr-o postare pe Facebook.

Urmare a fuziunii, toate structurile locale, din teritoriu, si cele nationale vor fi reunite. De acum inainte, ele vor functiona ca un singur partid – USR PLUS, cu conduceri reunite de la nivel central, pana la nivel local. Dupa ce Tribunalul va aproba fuziunea, va avea loc un Congres USR PLUS, si va fi aleasa noua conducere a partidului.

Este de asteptat ca la alegerile parlamentare USR PLUS sa faca o figura buna – dupa scenariul europarlamentarelor – mai ales ca romanii sunt dezamagiti de partidele cu vechime pe scena politica.

In urmatoarele doua luni, USR PLUS ar urma sa prezinte o strategie de guvernare, cu ideile pe care va pune accent in campania electorala pentru alegerile parlamenare.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.