.

USR-istii isi aleg noul presedinte

Distribuie prietenilor tai!

Luni dimineata a inceput votul intern pentru alegerea noului președinte al USR. Votul se desfășoară online și se va încheia în data de 26.06.2022, la ora 12:00.

Dupa dezastrul de la europarlamentare si locale USR – Uniunea Salvati Romania – face schimbari majore la nivel de conducere. Se pregateste intens pentru scrutinul legislativ din toamna. Sondajele insa, in acest moment, ii arata pe panta descdendenta.

Inainte de începerea votului, doi dintre candidați au anunțat că își retrag candidaturile pentru președinte USR.  Lista finală a candidaților pentru președinte USR este :

  1. Filip Vasile-Gabriel
  2. Hossu Radu-Mihai  (FOTO)
  3. Lasconi Elena-Valerica
  4. Seidler Cristian-Gabriel

În primele două ore de vot, adică până la ora 10, două mii de membri și-au exprimat opțiunea pentru un candidat.

Astăzi și mâine, 24-25 iunie, va avea loc turul 1 al alegerilor, cu posibilitatea unui tur 2 pe 27-28 iunie.

După alegerea președintelui USR, va fi stabilit noul Birou Național al USR, prin vot al delegaților la Congres. Cei 24 de noi membri ai noului Birou Național vor fi aleși în Congresul partidului, convocat de președintele Cătălin Drulă pentru 29 iunie. Si in teritoriu se face curatenie in randurile USR. Conducerea organizaţiei judeţene Botoşani a Uniunii Salvaţi România a fost revocata, in urma deciziei Conferinţei Judeţene a formatiunii. Preşedintele organizaţiei, Cristina Lăcătuşu, şi ceilalţi membri din Biroul Judeţean şi-au pierdut funcţiile, urmând ca noua conducere să fie desemnată în urma unor alegeri care vor avea loc la începutul lunii viitoare.

Interesant:   Geoana, acuzat de plagiat

Manuela

foto: HOSSU RADU MIHAI Facebook

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.