.

Uriasa demonstratie anti-PSD la Bucuresti: la protest sunt asteptati peste un sfert de milion de oameni

Distribuie prietenilor tai!

Se implineste un an de la reprimarea brutala a demonstratiei din 10 august 2018

Grupul Diaspora pentru Romania, una dintre asociatiile care organizeaza protestul, anunta ca asteapta in strada, in Piata Victoriei, un sfert de milion de oameni. Traficul in zona Guvernului va fi restrictionat, iar jandarmeria cere protestatarilor sa manifesteze pasnic.

Revendicarile Grupului Diaspora pentru Romania

Printre revendicarile demonstrantilor figureaza finalizarea anchetelor si judecarea celor ce se fac vinovati de violentele din 10 august, anul trecut. In plus, se solicita autoritatilor sa respecte rezultatele votului popular privind reducerea numarului de parlamentari la 300. Protestul din Piata Victoriei este autorizat de la ora 17.00 la ora 22.15. La toate intrarile vor fi filtre, pentru a reduce la zero riscul unor acte de provocare si violenta.

Vrem vinovatii pentru jandarmiada din 10 August !

Aceasta este lozinca altor doua organizatii care participa la protest : Insist pentru o Romanie Demna Crestin Europeana si Rezistenta Civica Galati.

Diaspora revine Acasa! 10 August 2019, TOTI in Piata Victoriei!

Asa suna mobilizarea la miting lansata de Luptam pentru Romania si 10 August 2019 – Revolutia Noastra, co-organizatoare ale protestului. In mesajul postat pe Facebook, cele doua asociatii atrag atentia ca “aproape nimic nu s-a schimbat, cu exceptia faptului ca Dragnea a intrat la puscarie. In continuare, insa, ii avem pe Tariceanu, Dancila, Serban Nicolae, Nicolicea, Iordache, Plesoianu, iar lista poate continua”.

Jandarmeria Bucuresti face apel la calm

Interesant:   Premierul olandez, cu cele mai mari sanse la sefia NATO, primele declaratii dupa ce si Iohannis s-a autopropus

Intr-un comunicat transmis sambata, Jandarmeria solicita protestatarilor sa manifeste pasnic, sa evite conflictele de orice natura si sa anunte fortele de ordine daca observa persoane cu un comportament antisocial.

“Din ratiuni de siguranta, participantii la manifestatii sunt rugati sa nu detina bagaje sau genti voluminoase si sa se indeparteze de persoanele sau grupurile care au intentia de a periclita buna desfasurare a evenimentelor”, a transmis Jandarmeria Capitalei.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.