.

Universitatea Craiova se impune si in ultimul amical

Distribuie prietenilor tai!

Ieri, Universitatea Craiova a debutat ultimul amical al unei stagiuni de pregatire bine puse la punct de catre staff-ul echipei, alcatuit din Marcel Puscas, Nicoli Napoli si Robert Saceanu, fiind un stagiu ce s-a desfasura in doua, chiar trei etape, echipa incepand cu antrenamente usoare in Craiova, pe baza Aripile, apoi a urmat un stagiu de pregatire in care s-a pus accent in special pe antrenamentul fizic, desfasura in Antalya, iar cel de-a treia etapa a pregatirii echipei s-a desfasurat tot in Craiova, prin antrenamente de revenire, dar si doua amicale.

Primul amical pe care echipa din Banie l-a desfasura, a fost impotriva unei echipe din liga secunda, Pandurii Targu-Jiu, echipa din Banie reusind sa se impuna cu scorul de 2-0, gratie reusitelor lui Alexandru Raicea si Raducanu. Dupa amicalul ce a doborat recordul de asistena pe sinteticul din Targu-Jiu, a urmat inca un amical, la Slatina, impotriva echipei antrenate de fostul jucator al Stiintei, Bobi Verdes.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

CSM Slatina a reusit sa invinga pana acum Universitatea Craiova in ambele meciuri disputate, primul fiind un amical in care s-au impus cu scorul de 1-0, iar al doilea un meci oficial, din Cupa Romaniei, in care acestia s-au impus cu scorul de 2-0.

Iata ca Universitatea Craiova a reusit sa scape de acest “vis urat”, CSM Slatina, reusind sa castige cu scorul de 3-2 dupa un meci strans cu numeroase ocazii, golurile Universitatii Craiova fiind inscrise de catre Claudiu Balan si Robert Raducanu, cel din urma dovedindu-se a fi o achizitie foarte buna pentru olteni, reusind sa puncteze in ambele amicale disputate de olteni.

Dar pe langa Robert Raducanu, se pare ca Nicolo Napoli si Marcel Puscas au reusit sa mai castige 2 jucatori cu potential, ce s-au impus inca de la primele minute in tricoul Universitatii Craiova, fiind vorba despre Saibaa Keita, niponul trimitand cateva pase extrem de bune, iar inca de la intrarea pe teren acesta a confiscat mingea la toate fazele fixe. Cel de-al doilea jucator castigat de Universitatea Craiova este japonezul Takakasi Kazuki, jucator ce a evoluat anterior in a doua liga finlandeza, acesta dovedindu-se a fi un jucator bataios, cu forta si cu o viziune buna a jocului.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Pentru Universitatea Craiova urmeaza debutul de retur in Liga 3-a, impotriva echipei Atletic Bradu, pe care oltenii au invins-o in tur cu scorul de 3-1. In acest moment, juvetii lui Nicolo Napoli, ocupa locul 3 in a treia serie a Ligii a 3-a, fiind surclasati de catre Flacara Horezu – locul 2; si Turris Turnu Magurele – locul 1.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.