.

Unghii migdală  – tendința de frumusețe de câțiva ani

Unghii migdală - tendința de frumusețe de câțiva ani
Distribuie prietenilor tai!

Unghiile aduc unei manichiuri toată eleganța ei. Prin urmare, este esențial să îi acorzi importanță și să lucrezi la forma ei. S-a marcat astfel sfârșitul unghiilor discrete, pentru revenirea manichiurii spectaculoase tip migdală. Prin urmare, mai multe gesturi sunt esențiale pentru unghiile migdală de toată frumusețea.

O manichiură feminină

Astăzi, oricine poate reuși să aibă o manichiură frumoasă cu un kit unghii. În timpul celor mai mari prezentări de modă, unghiile lungi au devenit rapid o necesitate. Din 1990, unghiile pilite tip migdală erau discrete, însă acum au devenit o tendință de frumusețe.

Mâinile sunt mai grațioase pentru un aer de tigresă. Această manichiură îndrăzneață îți rafinează mâinile pentru unghii lungi și subțiri. Chiar daca este greu de purtat și întreținut, aduce un stil nou look-ului tău.

Cum îți faci o manichiură migdală?

Pentru a începe, trebuie să fii bine pregătită și să ai unghii sănătoase. Cele care au unghii casante, vor trebui să aștepte și să efectueze tratamente de întărire, să îți revizuiești dieta (pe bază de fier, calciu sau zinc) și să îți hidratezi unghiile.

  • Alege un tratament pentru cuticule
Interesant:   Metode de reducere a tensiunii arteriale

Pentru a reuși să ai un finisaj impecabil, unghiile trebuie să fie foarte lungi. Se aplică apoi un tratament pentru cuticule și nu ezita să masezi și să împingi ușor cuticulele pentru a pregăti unghia.

  • Adoptă o pilă de unghii

Pilești întotdeauna în aceeași direcție pentru a evita să scoți distrugi unghia și, prin urmare, să o despici. Mai întâi, luați pila de unghii pe 2 fețe 100/100 și pilește ambele părți ale unghiei în unghi, apoi rotunjește-o pentru a se potrivi cu forma părților laterale cu partea superioară a unghiei.

Atenție însă să nu pilești prea mult pe părțile laterale, altfel unghia poate fi prea ascuțită.

  • Un efect natural și rotunjit

Aplică gelul UV pentru o realizare simplificată a manichiurii tale și pentru a camufla toate imperfecțiunile. Ajută la întărirea unghiilor (scurte și fragile).

Pentru a te ajuta să îți lungești aceste unghii migdală, te sfătuim să utilizezi capsulele de unghii popits și să lucrezi gelul în interior. După acest pas, trebuie doar să tai marginea liberă și să pilești pentru a avea forma de migdală. Apoi, este necesară catalizarea (sub lampă UV) și scoaterea capsulei. Capsula alungește unghiile pentru un efect natural.

  • Optează pentru o bază și un lac frumos
Interesant:   Metode de reducere a tensiunii arteriale

Înainte de a aplica lacul, pilește suprafața unghiei cu ajutorul unui șlefuitor. Apoi protejează-și unghia cu un strat de bază. Apoi alege culoarea care ți se potrivește și care îți place cel mai mult. Se recomandă chiar o notă strălucitoare pentru un look îndrăzneț și la modă. Acum depinde de tine să faci pasul pentru a avea unghii migdală la modă!

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.