.

Un văr al Reginei Elisabeta a II-a, agent de influență al Rusiei

Distribuie prietenilor tai!

Prinţul Michael de Kent, unul din verii al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii,  se declară dispus să îşi tranzacţioneze influenţa pentru a facilita accesul unor investitori la anturajul preşedintelui rus Vladimir Putin, în ciuda relaţiilor dezastruoase între Moscova şi Londra, conform unei anchete publicată duminică de Sunday Times şi realizată împreună cu Channel 4.

Jurnalişti de la cele două instituţii media s-au dat drept reprezentanţi ai unei companii sud-coreene care investeşte în aur şi care încearcă să investească în Rusia.

În timpul unei întâlniri, filmată cu camera ascunsă, prinţul Michael de Kent, în vârstă de 78 de ani, le-a propus serviciile sale de reprezentare pentru 10.000 de lire pe zi (11.500 de euro) şi le-a spus că poate înregistra un discurs de susţinere de la domiciliul său de la Palatul Kensington din Londra, care este de asemenea şi reşedinţa prinţului William, pentru 200.000 de dolari (164.000 de euro).

Interesant:   Coșmarul trăit de nord-coreeni

Prieten cu Putin

Prezent la întâlnire, asociatul său Simon Reading s-a lăudat cu rolul prinţului Michael de Kent de “ambasador neoficial al majestăţii sale în Rusia” şi l-a prezentat ca “un prieten al Rusiei”, conform Sunday Times.

El a dat asigurări că relaţiile sale cu Vladimir Putin nu au fost afectate de tensiunile cu Moscova, deoarece el nu are de-a face cu “turbulenţele politice”.

Potrivit aceleiaşi surse, Simon Reading a profitat deja de o recepţie la Palatul Kensington în 2013, în prezenţa prinţului, pentru a tranzacţiona un acces la Kremlin.

Prinţul Michael de Kent a fost decorat cu Ordinul Prieteniei în 2009 de preşedintele rus de atunci, Dmitri Medvedev, în perioada în care Vladimir Putin era premier.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.