.

Un tadjic a omorat doi oameni pe aeroportul din Chisinau

Distribuie prietenilor tai!

Un cetatean din tadjikistan, caruia i s-a refuzat intrarea in Republica Moldova, a impuscat mortal doi agenti de paza de pe aeroportul din Chisinau.

Tadjicul, in varsta de 43 de ani, a smuls arma unui agent si a tras focuri de arma inspre doi polisti, ucigandu-i. De asemenea, un pasager a fost ucis. Criminalul era escortat de oficiali ai aeroportului international din Chisinau si, deodata, s-a repezit si a luat arma unui agent de frontiera si a deschis focul. Tadjicul a fost imobilizat si incatusat de fortele speciale care au intervenit.

Nationalitatea criminalului a fost dezvaluita de premierul moldovean, Dorin Recean. Pasagerul ranit a primit ingrijiri medicale. Cele doua persoane ucise erau un polist de frontiera si un agent de securitate, angajat al aeroportului. Presedinta Maia Sandu a transmis condoleante familiilor victimelor. “Transmit condoleante familiilor si rudelor indoliate. Pierderea cuiva drag e o durere imensa. E o zi trista pentru noi toti” – a scris Maia Sandu pe Facebook.

Interesant:   De astăzi, 27 iunie, rovinieta poate fi cumpărată online de pe www.ghișeul.ro

Scene de panica pe aeroport

Au fost scene de panica pe aeroportul din Chisinau, dupa ce s-au auzit focurile de arma. De altfel, nestiind exact ce se intampla, s-a luat imediat decizia evacuarii tuturor pasagerilor, asa cum cere protocolul.

Potrivit presei de la Chisinau, tadjicul venise cu o cursa din Turcia. I s-a refuzat intrarea in tara din motive de securitate. Dupa ce i s-a refuzat intrarea pe teritoriul republicii Moldova, tadjicul a smuls arma unui agent, a deschis focul si apoi s-a baricadat intr-o incapere a aeroportului.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.