.

Un român, prins la furat la o zi după ce a ajuns în Anglia

Distribuie prietenilor tai!

Sâmbătă nu a fost o zi liberă pentru Leonard Valter Tudor, un român de 20 de ani, care venise de o zi în Anglia. Românul a fost prins la furat într-un magazin din Nottingham, Yorkshire, asupra sa fiind găsite bunuri în valoare de 508 lire sterline. El a încercat să iasă din magazin cu bunurile furate ascunse într-o geantă căptușită cu folie de aluminiu, pentru a nu fi depistat de sistemul de securitate de la ieșire. Nu a reușit, așa că a ajuns pe mâna poliției și a fost băgat în arest. Tată a trei copii, Leonard nu i-a impresionat nici pe polițiști și nici pe judecătorii în fața cărora a ajuns luni, la trei zile după aterizarea sa în Regatul Unit. Astfel că Leonard a fost condamnat la 16 săptămâni de detenţie, într-o închisoare britanică pentru infractori tineri și trebuie să plătească cheltuielile de judecată de 115 lire. Totuşi, un complice al românului a reuşit să scape de arest, scrie presa britanică. Românul și-a recunoscut faptele, toate bunurile au fost recuperate, iar el a spus că după ce va fi eliberat din închisoare intenționează să rămână în Marea Britanie.  El  a declarat că vrea să își găsească un loc de muncă pentru a oferi un trai mai bun familiei sale.

Interesant:   Ecouri in presa straina despre cea mai mare baza NATO, gazduita de Romania

Poliția britanică a avertizat încă din 2013 că urmează o invazie de hoți din România, care profită de zbourile low-cost spre Regatul Unit. Potrivit datelor poliției britanice, în Marea Britanie sunt identificate 240 de bande de hoți români.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.