.

Un nou smartphone Vivo cu design impresionant

Distribuie prietenilor tai!

Cei de la Vivo nu se dezmint si continua sa aduca pe piata telefoane interesante, atat din punct de vedere al specificatiilor tehnice, cat si din punct de vedere al aspectului. Iata ca a venit randul lui Vivo V15 Pro sa devina oficial  pe piata, acesta fiind primul telefon din lume ce soseste cu o camera selfie cu senzor de 32 megapixeli, camera fiind integrata oarecum in telefon, aceasta fiind sub forma unui periscop.

Cu ajutorul acestui periscop, telefonul are muchiile reduse la minim, telefonul avand doar 2.22 milimetri in zona de sus a telefonului si 1.75 milimetri pe laterale, ceea ce inseamna ca in proportie de 85.9%, panoul frontal este doar ecran, in timp ce ecranul masoara 6.39 inch in diagonala, fiind tactat la o rezolutie FullHD+, ecranul beneficiind de tehnologie Super AMOLED.

Smartphone-ul Vivo V15 Pro soseste in doua versiuni, una cu 6GB RAM si cealalta cu 8GB RAM, in timp ce din punct de vedere al procesorului, avem o unitate de la Qualcomm, fiind vorba de Snapdragon 675. Telefonul beneficiaza si de slot pentru card microSD, astfel memoria telefonului putand fi crescuta pana la 256GB.

Interesant:   Qatar Airways are prima “stewardesa-robot” din lume

Ca si camere de fotografiat, avem un senzor pentru camera selfie de 32 megapixeli ce poate filma la rezolutie FullHD. Din punct de vedere al camerei principale, telefonul soseste cu 3 senzori, cel principal avand 48 de megapixeli, cu o deschidere de f/1.8, in timp ce ceilalti doi senzori au 8 megapixeli (senzor pentru o captura ultra-wide), respectiv 5 megapixeli (pentru a se realiza fotografiile bokeh sau portret).

Vivo V15 Pro urmeaza sa aiba o baterie de 3700 mAh, telefonul beneficiind si de tehnologie Fast Charge, telefonul putand sa se incarce in doar 15 minute de la 0 la 24%. Probabil singurul minus al telefonului este prezenta portului USB 2.0, si nu trecerea la un USB Type-C.

Pretul de inceput al smartphone-ului urmeaza a fi de 360 euro pentru versiunea ce ne va oferi 6 GB RAM, iar pentru versiunea de 8 GB RAM nu avem un pret, momentan, lansarea oficiala urmand a avea loc pe 6 martie in India.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.