.

Un nou carnagiu pe șoselele din România: 8 victime la Băbeni

Distribuie prietenilor tai!

Grav accident pe DN 64 în dreptul localității Băbeni, din județul Vâlcea. Opt persoane, cu vârste între 33 şi 60 de ani, au ajuns la spital cu răni în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz de transport persoane şi un autotren.
Potrivit ISU Vâlcea, şapte dintre victime se aflau în microbuz, cealaltă persoană rănită fiind din TIR, toate fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean pentru îngrijiri medicale.
“Toate victimele sunt conştiente şi sunt în drum spre spital. Nu sunt în stare gravă. În total, în urma accidentului au rezultat opt persoane cu traumatisme uşoare. Şapte dintre ele sunt din microbuz şi una din autotren”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.
Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au precizat că vinovat de producerea accidentului este şoferul microbuzului, care nu ar fi păstrat distanţa regulamentară între maşini în trafic, izbind autotrenul care circula în faţă.
În zonă s-a circulat alternativ, traficul rutier fiind reluat pe ambele sensuri după aproximativ o oră de la producerea accidentului.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.