.

Un nou atac armat în Serbia: opt morți și 13 răniți

Distribuie prietenilor tai!

Opt persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 13 au fost rănite joi seară într-un atac armat în apropierea oraşului sârb Mladenovac, la aproximativ 60 de kilometri sud de capitala Belgrad, potrivit presei locale, scriu AFP şi dpa

Suspectul în vârstă de 21 de ani a deschis focul cu o armă automată asupra unui grup de persoane dintr-un vehicul în mişcare şi a fugit, potrivit televiziunii publice RTS.

Poliţia l-a arestat vineri pe presupusul autor al unui nou atac armat în Serbia, în care opt persoane au fost ucise şi alte treisprezece rănite, a anunţat televiziunea naţională (RTS), citată de France Presse.

“RTS a aflat că criminalul a fost arestat lângă Kragujevac”, în centrul Serbiei, a transmis postul naţional, după o operaţiune lansată în urma acestui măcel ce a avut loc joi noapte în mai multe sate din apropierea Belgradului.

Atacul armat a avut loc a doua zi după masacrul comis de un elev de 13 ani, care a împuşcat opt copii şi a un adult într-o şcoală din Belgrad.

Interesant:   Haos pe glob! O pana informatica a paralizat omenirea

În aprilie, un sătean a împuşcat mortal 13 persoane, printre care membri ai familiei şi vecini, lângă Mladenovac, reaminteşte AFP.

Un băiat de 14 ani şi-a împuşcat profesoara într-o sală de clasă din Belgrad, în cursul dimineţii de miercuri, după care a deschis focul împotriva altor elevi şi agenţi de pază, omorând opt copii şi un agent, a anunţat Ministerul de Interne ale Serbiei, transmite Reuters.

Comunicatul ministerului afirmă că opt copii şi un agent de pază au fost ucişi, iar şase copii şi profesoara au fost spitalizaţi.

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.