.

Un europarlamentar ungur, aliat al lui Viktor Orban, a recunoscut că a participat la o orgie gay

Distribuie prietenilor tai!

Lovitură dură încasată de guvernul autoritarist al conservatorului maghiar Viktor Orban. Un eurodeputat ungar al partidului FIDESZ a recunoscut că demisia sa din Parlamentul European a avut legătură cu participarea la o petrecere clandestină la Bruxelles, despre care media au relatat că a fost o “orgie”, încălcând restricţiile anti-COVID aflate în vigoare, potrivit AFP.

În afară de nerespectarea măsurilor legate de pandemie, Jozsef Szajer, în vârstă de 59 de ani, este acuzat şi de încălcarea legislaţiei privind drogurile. El dă asigurări însă într-un comunicat că nu a consumat droguri, dar recunoaşte că la faţa locului poliţia a găsit pastile de ecstasy.

Acest eurodeputat al FIDESZ, partid ungar asociat grupului parlamentar PPE (dreapta), şi-a anunţat duminică plecarea din Parlamentul European şi retragerea din viaţa politică, spunând că acest lucru “nu are nimic de-a face” cu dezbaterile politice în desfăşurare privind statul de drept din Ungaria.

Josef Szajer, homosexual ascuns

“Regret profund această încălcarea a restricţiilor anti-COVID. Am fost iresponsabil. Sunt pregătit să plătesc amenda prevăzută în acest caz (250 de euro – n.r.)”, a explicat, într-un text transmis de PPE, Jozsef Szajer, un aliat de peste 30 de ani al lui Viktor Orban.

Interesant:   Haos pe glob! O pana informatica a paralizat omenirea

“Cer iertare familiei, colegilor şi alegătorilor mei”, a adăugat el, spunând că a fost o greşeală “strict personală”, fără a face alte precizări.

Cotidianul La Derniere Heure a calificat petrecerea drept o ‘orgie de lockdown’. În Belgia, s-a întâmplat des ca poliţia să întrerupă ‘petreceri de lockdown’, care ignoră interdicţia de circulaţie, de la începutul celei de-a doua serii de măsuri de izolare legate de pandemie, introduse în urmă cu o lună.

De această dată, ’25 de bărbaţi goi’ au fost găsiţi ‘la etajul unui bar’ situat în centrul oraşului, nu departe de comisariatul central din Bruxelles, conform La Derniere Heure .

Unul dintre participanţi, membru al Parlamentului European, a încercat să fugă prin jgheabul de la acoperişul clădirii la sosirea poliţiei, dar a fost reţinut de o patrulă venită ca întăriri.

“Bărbatul avea sânge pe mâini, posibil să se fi rănit în timp ce fugea”, a precizat la rândul său Parchetul din Bruxelles, care l-a identificat pe fugar doar cu iniţialele, S.J., născut în 1961.

Interesant:   Moldova si Ucraina au inceput negocierile de aderare la Uniunea Europeana

În comunicatul de marţi, Szajer a confirmat că s-a folosit de funcţia sa de eurodeputat în timpul arestării şi a explicat că a fost apoi condus la domiciliu de poliţie.

Conform parchetului, circa 20 de persoane au fost sancţionate în total. În afară de eurodeputat, în grupul de bărbaţi se aflau şi doi diplomaţi.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.