.

Un englez care a jucat 5 ani Minecraft a sfârșit mâncat de un păianjen

Distribuie prietenilor tai!

Un englez din orașul Newcastle care a jucat timp de cinci ani neîntrerupt un joc de Minecraft pe consolă a pierdut partida după ce a fost ucis de un zombie și mâncat de un păianjen. Evident, sfârșitul vieții englezului a fost doar unul virtual, el fiind în continuare printre noi, în viața reală. El s-a declarat, totuși, devastat că a pierdut acest joc pe care l-a început acum cinci ani. Phil Watson are 31 de ani și este de loc din Newcastle și a jucat în varianta cea mai dificilă a Minecraft, modul Hardcore, care înseamnă că personajul său virtual nu poate fi readus la viață.

În timpul jocului, Phil a mers 6.316 kilometri, a zburat 7.798 kilometri și a sărit de 732.389 de ori și a mărturisit că și-a dovedit limitele în timpul celor cinci ani, ceea ce pentru el, ca durată pentru un joc, reprezintă un record.

“Nu a fost vorba despre a fi cel mai bun sau a fi cel mai lung joc, pur și simplu mi-a plăcut să joc și am reușit să supraviețuiesc”, a declarat Phil pentru presa britanică.

“Am început prin a spune că sunt cel mai mare supraviețuitor din modul Hardcore pentru că nu am mai găsit pe nimeni. Nu am văzut ca altcineva să reziste mai mult de câteva luni”, a spus Phil. El a recunoscut că joacă Mincraft în fiecare zi, în medie câte 20 de ore pe săptămână.

Phil Watson are peste 3.500 de followeri pe canalul său de YouTube și aproape 2.000 pe platforma de game-streaming Twitch.

După eșec, el se gândește serios să revină în Minecraft.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.