.

Un ”Beatles” cu origini în România a făcut show la București

Distribuie prietenilor tai!

Spectacol de senzație pe scena Sălii Palatului, realizat de una dintre cele mai bune trupe de coveruri din lume, The Backwards. Cei patru membri ai trupei sunt din Kosice, Slovacia și și-au descoperit vocația acum aproape 25 de ani, când au început să interpreteze pe scenă melodii ale celebrilor The Beatles. Poate că trupa slovacă s-ar fi afundat în anonimat dacă nu ar fi fost văzută de sora fostului membru al The Beatles, George Harrison, Louise Harrison, care a spus că ei se apropie foarte mult de sunetul original al Beatleșilor. Iar de atunci, The Backwards a fost preluată de McCartney Group, compania de evenimente a familiei McCartney, manageriată de mama și sora lui Sir Paul McCartney. Această companie i-a adus pe slovaci în România pentru prima oară, iar marea surpriză este că unul dintre membrii trupei are un bunic originar din România, membru al comunității slovace din Banat. Spectacolul de vineri seară de la Sala Palatului cu orchestrație completă a  redat sunetul original al multora dintre cele ma mari hituri Beatles precum  “I want to hold your hand”, “She Loves You”, “Yesterday”, “Sgt  Pepers Lonely Hearts Club Band”, “Penny Lane”, “Let it Be”, “Get Back” și multe altele. Trupa folosește modelele originale de chitare și tobe, identice cu cele folosite de Beatles, costume originale, machiaj, coregrafie de scenă, astfel încât  să recreeze, în mod autentic, concertele live ale Beatlesilor de acum jumătate de secol. “Sgt Pepper – The Beatles Show” conține peste 35 de hituri Beatles, pe durata a două ore de extravaganță audio și vizuală, în stilul anilor 60.

The Backwords au susținut peste 3000 de spectacole live “Beatles Show” in Marea Britanie, Franța, Olanda, Belgia, Spania, Germania, Austria, Ungaria, Slovacia, Polonia, Lituania, Cehia și SUA.

Sâmbătă seară, The Backwards susține cel de al doilea show pe scena Sălii Palatului, așa că nu ratați ocazia de a vedea un spectacol total de coveruri The Beatles.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.