.

Un actor român joacă într-un film Netflix

sebastian-stan-netflix
Distribuie prietenilor tai!

“The Devil All the Time”, este o producție Netflix, în care actorul Sebastian Stan va juca, înlocuind-ul pe Chris Evans, colegul alături de care a jucat în filmul de success “Captain America”.
Din pricina unui program foarte aglomerat, Chris Evans , a hotărât să pună capăt acestui proiect.

Printre actorii care vor evolua în acest proiect, îi regăsim pe : Tom Holland, Jason Clarke, Mia, Wasikowska, Robert Pattinson, Reley Keough și Bill Skarsgard și bineînțeles și romanul Sebastian Stan.

Sebastian Stan s-a născut la malurile marii, în Constanța , pe 13 august. La doar 8 ani, s-a mutat împreună cu mama sa la Viena, unde această se angajase că pianist.

S-au mutat apoi în Rockland County , Ny și a absolvit Universitatea Rutgers din New Jwersey. În paralel a studiat și un semestru la Globe Theatre din Londra.

Una dintre cele mai importante realizări actoricești , îl reprezintă rolul din thriller-ul “the Convenant” și și prestația să în filmul “ Captain America”. Alte apariții de success ale actorului au fost în filmele : “The Education Of Charlie Banks”, “Gossip Girl” și apariția în importante emisiuni de televiziune.

Noul film în care Sebastian Stan performează, este o adaptare a romanului lui Donals Ray Pollock din 2011, iar acțiunea se desfășoară într-un oraș fictiv , Knockemstiff, din Ohio.

Scenariul este semnat de Paulo Compos și regizorul filmului, Antonio Compos.

Actorul Sebastian Stan , este cel mai faimos actor român , care a reușit să pătrundă cu succes în industria cinematografică din Statele Unite. A fost nominalizat cu șapte premii , pentru filmul “Martianul”, jucând alături de actorul Matt Damon. A jucat alături de actori valoroși că: Natalie Portman , Milă Kunis și Vincent Cassel, în filmul “ Lebădă Neagră”.

Sebastian Stan a avut un rol principal important în filmul “Avangers” , unde a jucat alături de mari actori americani : Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans, Hugo Weaving, Samuel L. Jackson.

Se pare că actorul român a găsit rețeta succesului la Hollywood!

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.