.

Un actor din Game of Thrones s-a internat în clinică pentru a se trata de stress

Distribuie prietenilor tai!

Unul dintre cei mai cunoscuţi actori ai seriei Game of Thrones, Kit Harington, interpretul rolului Jon Snow, s-a internat într-o “clinică de wellness” din Statele Unite, relatează BBC. Potrivit sursei citate, Harrington s-a internat pentru a se trata de stress.

Actorul ar fi început să primească tratament specializat în urmă cu câteva săptămâni, potrivit publicaţiei Page Six. Informaţia a fost confirmată parţial de către unul dintre apropiaţii săi, care a declarat la un post de radio britanic că Harrington îşi rezolvă anumite probleme personale.

Într-un interviu recent, Kit a vorbit despre “o mare povară emoţională” pe care a simţit-o după ce a filmat scenele finale din serialul Game of Thrones, la care actorul a lucrat pe perioada tuturor celor opt sezoane.

Într-un alt interviu, actorul în vârstă de 32 de ani a declarat pentru Esquire ceea ce a simţit când a filmat ultimele scene în pielea personajului Jon Snow.

“În ultima zi de filmare m-am simţit bine… M-am simţit bine… Apoi am ajuns să joc ultimele scene şi am început să mă hiperventilez un pic. Apoi au anunţat finalul! Şi pur şi simplu am cedat. A fost acel sentiment de eliberare şi uşurare faţă de un lucru pe care nu aş putea să îl fac din nou”, a declarat Kit Harrington.

Informaţiile apar după terminarea serialului Game of Thrones, considerat cel mai scump serial de televiziune din toate timpurile, şi după apariţia unui film documentar referitor la ultimele scene filmate pentru serial, în care actorul Kit Harrington este surprins plângând când citeşte scenariul şi află care este soarta personajului său.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.